Skip to content

Cursus Excel in Enschede

Zoekt u een Excel cursus voor uzelf in Enschede, of wellicht voor meerdere personen? Wij helpen u graag!

Een training of cursus Excel volgen in de regio Enschede?

U zocht een cursus Excel Enschede? Heeft u een bedrijf in de regio Enschede en wilt u niet teveel reizen voor een training? CleverIQ Trainingen levert Excel cursussen in Enschede. Dit doen wij vanuit onze locatie in Enschede, alwaar wij trainingen en cursussen Excel aanbieden op verschillende niveaus en in diverse versies. 

Al onze trainingen zijn standaard op maat. Dit houdt in dat we door middel van een uitgebreide intake exact achterhalen welke kennis en vaardigheden vereist zijn en welke nog ontbreken en/of verder uitgediept moeten worden. Hiermee ontstaat een programma die exact aansluit op de behoeften. Door de praktijkgerichte inslag, door middel van oefeningen, casus en opdrachten leert de gebruiker direct de vaardigheden toe te passen. Dat noemen wij pas maatwerk!

Microsoft Excel

Microsoft Excel is het spreadsheet-programma van Microsoft en misschien wel één van de bekenste programma’s uit met Microsoft Office-pakket. Met Microsoft Excel is de gebruiker in staat tal van zaken verder uit te werken. Zo is het mogelijk om Excel als gegevensbron te gebruiken, kan hiermee grafieken en tabellen worden gemaakt. De geavanceerde gebruikers zetten Microsoft Excel in om analyses te kunnen maken of zelfs belangrijke informatie uit diverse bronnen gegevens te filteren, wat ook wel Business Intelligence wordt genoemd. Zonder meer is het goed dat elke medewerker binnen de organisatie kan werken met Microsoft Excel, om de simpele reden dat deze applicatie dagelijks wordt gebruikt en dit naar de toekomst toe ook niet zal veranderen.

Trainingsaanbod

Onderstaand vindt u het trainingsaanbod van CleverIQ Trainingen op het gebied van Excel. Staat uw training er niet bij? Geen probleem! Wij maken de trainingen veelal op maat naar uw eigen wensen en eisen. Hiervoor maakt CleverIQ Trainingen gebruik van een uitgebreide intake. Wilt u weten hoe? Vul dan onderstaand informatieformulier zo volledig mogelijk in en wij vertellen u het graag.

Ga de diepte in met de cursus Excel voor gevorderden. Zo leert u tabellen te gebruiken, opmaak verder aan te passen en geavanceerde functies te gebruiken
2 dagen
625,-
open-inschrijving, maatwerktraining, incompany
Microsoft Excel is een rekenprogramma die je snel in staat stelt gegevens om te zetten in nuttige informatie. Om berekeningen te maken beschikt Excel over een tal van functies en formules, waarmee u diverse analyses kunt doen.
2 dagen
625,-
open-inschrijving, maatwerktraining, incompany

Vraag nu informatie aan voor uw cursus Microsoft Excel Enschede

Wanneer u onderstaand contactformulier volledig invult, nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Een medewerker verliest 17 tot 38 minuten per dag door onvoldoende kennis en vaardigheden in de software waarmee ze dagelijks werken