Skip to content

Zoekt u een cursus Excel in de omgeving Zwolle?

Wij bieden de training Excel en andere Microsoft cursussen aan vanuit onze cursuslocatie in Zwolle of bij u in-house. Alles is hierin mogelijk!

Een Excel cursus volgen in Zwolle!

Bent u op zoek naar een cursus Excel in (de omgeving van) Zwolle? Stop dan met zoeken, want met CleverIQ Trainingen heeft u dichtbij de juiste partner gevonden. CleverIQ Trainingen is namelijk het bureau voor Microsoft eindgebruikerstrainingen in Oost-Nederland. Met 4 cursuslocaties in Oost-Nederland zijn wij daarom altijd in de buurt. 

De cursus Excel wordt op onze cursuslocatie Zwolle op alle niveaus aangeboden, te weten een Basiscursus Excel, Excel voor gevorderden of één van de specifieke trainingen. 

De leermethoden voor Excel

Om kennis te verrijken in Excel zijn er verschillende leermethoden waarvan gebruik gemaakt kan worden. Voor elke situatie is er een geschikte methodiek. Al deze methodieken kunnen op onze cursuslocatie in Zwolle worden aangeboden. Dit zijn de leermethoden:

Een cursus Excel volgen via het open-rooster

Zoekt u een cursus Excel voor uzelf of een collega? Op onze cursuslocatie in Zwolle levert CleverIQ een open-rooster voor alle Excel-cursussen. Bij een open-rooster training volgt u samen met andere medewerkers van organisaties de training. Door een maximale groepsgrootte van 8 personen is er veel ruimte voor het stellen van vragen en heeft u ruim de tijd om de vaardigheden u eigen te maken. Klik hier voor de cursus Excel Basis
Klik hier voor de cursus Excel voor gevorderden


Door het klikken op een cursus komt u automatisch in het inschrijfformulier terecht!

Een cursus Excel in-company volgen

Wilt u met 3 of meer van uw collega's een cursus Excel gaan volgen, of wilt u deze voor uw medewerkers organiseren? Dan is het vaak voordeliger om dit in een groepstraining te doen. In een groepstraining is een training op maat te leveren, evenals de locatie waar deze plaatsvindt. Omdat meerdere medewerkers van een organisatie een cursus Excel gaan volgen, wordt vaak gekozen om de cursus in-company te verzorgen.
Om alle wensen en eisen aan een Excel in-company cursus goed in kaart te krijgen, maken wij graag een trainingsvoorstel voor u. Hierin leest u exact terug wat ons advies zou zijn op basis van een voorgesprek met u.

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor uw in-company cursus Excel door deze link te volgen en het volgende formulier in te vullen. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Een medewerker verliest 17 tot 38 minuten per dag door onvoldoende kennis en vaardigheden in de software waarmee ze dagelijks werken