Skip to content

Leervormen

Welke leervorm past het beste bij uw opleidingsvraag?

Open-rooster

Bij een open-rooster staan de trainingsinhoud, trainingsdata en –tijden en locatie vast. Op een open-rooster zijn medewerkers van diverse organisaties aanwezig. Voor een open-rooster houdt CleverIQ een maximale groepsgrootte van 8 personen aan. Uw medewerker krijgt hiermee voldoende aandacht en ruimte voor het stellen van vragen.
Het open-rooster is zeer geschikt als u een klein aantal medewerkers heeft (1 tot 3), die in de breedte een basis of gevorderden training kunnen gebruiken.

De open-roosters wordt op 3 locaties aangeboden. Kijk op ons open-rooster voor het actuele aanbod of neem contact met ons op.

Maatwerk- of bedrijfstraining

Heeft u grotere aantallen medewerkers die u moet trainen en wilt u de training specifiek op uw situatie afstemmen, dan is een maatwerk- of bedrijfstraining erg geschikt. In deze leervorm staat de leerbehoefte centraal.
De training wordt volledig op maat en afgestemd op de behoefte samengesteld. In samenspraak met u worden data, tijden en locatie vastgesteld.

De maatwerk- of bedrijfstrainingen kunnen zowel op locatie van CleverIQ als op uw locatie plaatsvinden. Beschikt u over een geschikte vergaderruimte, maar niet over computers? Wij nemen deze zorg graag uit handen met ons mobiel computerlokaal.

Bent u op zoek naar een maatwerk- of bedrijfstraining en wilt u vrijblijvend weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact met ons op. Wel vertellen u hier graag meer over.

1-op-1 training

De 1-op-1 training is een trainingsvorm die op de werkplek van de medewerker wordt ingezet. Bij de 1-op-1 training is de trainingsinhoud minder bepalend, maar wordt vooral vraag gestuurd getraind. Deze leervorm is zeer intensief maar doeltreffend. Een 1-op-1 training is geschikt voor specialistische trainingsvragen, zoals expert-trainingen of trainingen voor Microsoft Office Specialist-certificeringen.