Skip to content

Leervormen

Welke leervorm past het beste bij uw opleidingsvraag?

Maatwerk- of bedrijfstraining

Heeft u grotere aantallen medewerkers die u moet trainen en wilt u de training specifiek op uw situatie afstemmen, dan is een maatwerk- of bedrijfstraining erg geschikt. In deze leervorm staat de leerbehoefte centraal.
De training wordt volledig op maat en afgestemd op de behoefte samengesteld. In samenspraak met u worden data, tijden en locatie vastgesteld.

De maatwerk- of bedrijfstrainingen kunnen zowel op locatie van CleverIQ als op uw locatie plaatsvinden. Beschikt u over een geschikte vergaderruimte, maar niet over computers? Wij nemen deze zorg graag uit handen met ons mobiel computerlokaal.

Bent u op zoek naar een maatwerk- of bedrijfstraining en wilt u vrijblijvend weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact met ons op. Wel vertellen u hier graag meer over.

Open-rooster

Bij een open-rooster staan de trainingsinhoud, trainingsdata en –tijden en locatie vast. Op een open-rooster zijn medewerkers van diverse organisaties aanwezig. Voor een open-rooster houdt CleverIQ een maximale groepsgrootte van 8 personen aan. Uw medewerker krijgt hiermee voldoende aandacht en ruimte voor het stellen van vragen.
Het open-rooster is zeer geschikt als u een klein aantal medewerkers heeft (1 tot 3), die in de breedte een basis of gevorderden training kunnen gebruiken.

De open-roosters wordt op 3 locaties aangeboden. Kijk op ons open-rooster voor het actuele aanbod of neem contact met ons op.

Virtual Classroom

Bij een Virtual Classroom wordt de training in klassikale vorm gegeven, maar zijn de deelnemers niet fysiek bij elkaar. Er wordt namelijk les gegeven op afstand. De deelnemers ontvangen per mail een link wanneer en hoe laat ze aanwezig moeten zijn in de virtuele training.  In een periode waarin fysieke aanwezigheid van een groep of waarbij de medewerkers niet eenvoudig bij elkaar te brengen zijn is dit een zeer doeltreffende vorm van training geven. Alle trainingen zijn hiervoor geschikt.

1-op-1 training

De 1-op-1 training is een trainingsvorm die op de werkplek van de medewerker wordt ingezet. Bij de 1-op-1 training is de trainingsinhoud minder bepalend, maar wordt vooral vraag gestuurd getraind. Deze leervorm is zeer intensief maar doeltreffend. Een 1-op-1 training is geschikt voor specialistische trainingsvragen, zoals expert-trainingen of trainingen voor Microsoft Office Specialist-certificeringen.