Skip to content

Nieuws

Lees hier de laatste nieuwsberichten van CleverIQ Trainingen.

In de afgelopen weken wordt er steeds meer gesproken over het langzaam versoepelen van de maatregelen. De bedrijven starten weer op en halen steeds meer de medewerkers weer naar kantoor waar maatregelen zijn getroffen om te kunnen werken in een 1,5 meter samenleving. Met deze verandering groeit ook weer de vraag naar incompany trainingen.
Een overstap naar Office 365 is voor elke organisatie een grote verandering. Om ervoor te zorgen dat de overstap succesvol verloopt, is het belangrijk om de mens (en dus de medewerkers) op deze verandering voor te bereiden. Ofwel, sta als organisatie stil bij de eindgebruikersadoptie, want hier ligt de sleutel tot het succes!
Voor iedere werkgever is het natuurlijk de wens om efficiënt aan de slag te gaan. Wanneer iets niet efficiënt werkt is dat frustrerend, en het kan op termijn veel geld kosten. De Agile maniervan werken is er dan ook op gericht om uw werkprocessen te optimaliseren. Zo heeft usteeds een deel waar u samen met alle belanghebbenden goed naar kunt kijken. Klanttevredenheid waarbij de medewerkers duidelijke handvatten hebben. Hieronder zetten we voor u tien redenen uiteen waarom u ook de Agile methode zou moeten toepassen.
Er is een nieuwe update uitgebracht voor Microsoft 365. Wat is er nieuw, en wat heeft u eraan? Meer mogelijkheden binnen Microsoft Teams Microsoft Teams biedt voortaan ook de mogelijkheid van het versturen van urgente berichten. Met deze functie kunt u een bericht versturen waarbij, als er nog niet gereageerd is, elke twee minuten een herinnering komt.