Skip to content

Nieuws

Lees hier de laatste nieuwsberichten van CleverIQ Trainingen.

Coronamaatregelen per 25 november 2021

De overheid heeft met ingang van 25 november jl. nieuwe coronamaatregelen afgekondigd, waarmee men verwacht de verspreiding met het coronavirus te bedwingen.

Door de wijzigingen hebben we de volgende aanpassingen aan de trainingen moeten doorvoeren;

  • Bij in-company trainingen in de fysieke vorm laten we doorgang van de training afhangen van het besluit van onze opdrachtgevers. Bij een in-company training is de opdrachtgever verantwoordelijk voor het aanleveren van een geschikte en veilige trainingsruimte, waarin men minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar kan bewaren en waar voldoende mogelijkheden tot ventilatie beschikbaar zijn.
    • Kiest de opdrachtgever ervoor de training niet fysiek plaats te laten vinden, dan kan de training worden omgezet naar een online training, dan wel worden verplaatst naar een later moment. Bij annulering van de training gelden de bestaande annuleringsvoorwaarden.
  • De open-rooster trainingen worden per situatie bekeken. CleverIQ Trainingen zorgt voor een trainingsruimte waarbij de cursisten en trainer onderling 1,5 meter afstand kunnen bewaren. Is dit niet of onvoldoende mogelijk, dan kunnen we besluiten de training in een online variant plaats te laten vinden. Wij houden u hiervan op de hoogte.
  • Alle avondtrainingen, dus de trainingen na 17.00 uur, zullen in overleg met de opdrachtgevers worden omgezet naar online trainingen of doorgeschoven naar een later tijdstip.

De overheid gaat 14 december 2021 opnieuw beoordelen of de huidige coronamaatregelen voldoende effect hebben. Van eventuele aanpassingen van de maatregelen en het effect hiervan op uw trainingen houden wij u hier op de hoogte.