Skip to content

Nieuws

Lees hier de laatste nieuwsberichten van CleverIQ Trainingen.

Nieuwsbulletin Mei 2022

Hieronder vindt u een aantal korte nieuwsberichten vanuit CleverIQ Trainingen;

Open Rooster tot en met december 2022 gepubliceerd.
CleverIQ heeft de open rooster cursussen tot en met december 2022 gepubliceerd. Vanaf nu kunt u zich inschrijven voor data na juli 2022 op de trainingspagina’s. Het inschrijven gaat eenvoudig. Achter de datum en locatie van uw keuze kunt u direct klikken op Inschrijven, waarmee u op het inschrijfformulier komt. Loopt u tegen problemen aan of lukt de inschrijving niet? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Prijsstijging per 1 juni 2022
O.a. door de aanhoudende hoge prijzen van brandstof, maar ook de oplopende prijzen in onze aanvoer zijn wij genoodzaakt om onze prijzen voor het Open Rooster met 5% te verhogen. De prijsverhoging wordt per 1 juni 2022 doorgevoerd en is alleen van toepassing op het open rooster. Eventuele uitstaande offertes blijven gelden.

Kennisbank

CleverIQ heeft een kennisbank op haar website geplaatst. In deze kennisbank worden features die minder bekend zijn, maar zeker in het dagelijks gebruik van toepassing kunnen zijn, kort uitgelegd. Bezoek dus met regelmaat de kennisbank om te zien welke functies voor u interessant kunnen zijn. De kennisbank kunt u vinden op www.cleveriq.nl/kennisbank/.