Skip to content

Nieuws

Lees hier de laatste nieuwsberichten van CleverIQ Trainingen.

Open rooster trainingen op locatie per 1 augustus 2021 weer van start!

Op 13 april 2021 heeft de overheid haar openingsplan gepresenteerd. Het openingsplan bestaat uit 6 stappen waarmee de samenleving weer op een veilige manier op gang gebracht kan worden. Hierbij wordt het ook langzaam mogelijk om bijeenkomsten te organiseren. Ook voor de openrooster trainingen op onze locaties en de in-companytrainingen ontstaan er weer mogelijkheden om die te organiseren.

Openrooster trainingen op locatie per 1 augustus 2021 weer van start!

Omdat vanaf stap 3 in het openingsplan openrooster trainingen op locatie weer mogelijk zijn, heeft CleverIQ Trainingen het openrooster gepubliceerd voor het najaar van 2021. Hierop hebben wij dan ook besloten om vanaf 1 augustus 2021 trainingen weer aan te bieden op de locaties Enschede, Zwolle en Arnhem.

Gebruik van trainingslocaties met een coronaproof aanpak en beleid

De trainingslocatie waarvan CleverIQ Trainingen gebruik maakt voor haar open-roostertrainingen beschikken over een actueel coronabeleid. Dit coronabeleid, tesamen met het coronaprotocol van CleverIQ, borgt een veilige trainingsomgeving voor de cursist.

Op de trainingspagina’s vindt u onder het kopje Planning de beschikbare trainingsdata per locatie.

 

Mogelijkheid in-companytrainingen

Het leveren van de in-companytrainingen zijn inmiddels ook door CleverIQ Trainingen weer opgestart. Bij het uitvoeren van een in-companytrainingen zijn te allen tijde de basisregels tegen corona geldend. Voor in-companytrainingen tijdens de coronapandemie heeft CleverIQ Trainingen haar coronaprotocol opgesteld.

Wilt u informatie over het verzorgen van coronaproof in-companytrainingen of wilt u weten of het voor uw organisatie mogelijk is? Neem vrijblijvend contact met ons op, op telefoonnummer 085 – 060 49 49.