Skip to content

Nieuws

Lees hier de laatste nieuwsberichten van CleverIQ Trainingen.

Subsidie Metalektro digitale vaardigheden van medewerkers.

Engineering Digitale Vaardigheden
Valt uw bedrijf onder de één van de 1350 metalektro-bedrijven in Nederland? Wellicht kunt u uw medewerkers tegen een subsidievergoeding van 90% van de trainingskosten trainen in het vergroten van de digitale vaardigheden.

Jezelf continu blijven ontwikkelen is erg belangrijk en zelfs vandaag de dag haast noodzakelijk op het gebied van digitalisering. Met name in de afgelopen 2 jaar heeft digitalisering op elke werkplek in de organisatie een gigantische sprong gemaakt. We moesten ineens thuiswerken – waar mogelijk – en vergaderden vanuit diverse keukentafels en zolderkamers met elkaar. Er werd een oplossing binnen de organisaties opgezet om toch vanachter je laptop bij je bestanden op de zaak te kunnen komen. Niet alleen de tools in het samenwerken, maar ook de efficiency binnen programmatuur die we al kenden maakte grote sprongen. Bijblijven in je digitale vaardigheden is dus van cruciaal belang. Gelukkig heeft het A+O Metalektro dit ook omarmt en hiervoor een subsidie beschikbaar gesteld onder de titel Digitale Vaardigheden.

Engineering Digitale VaardighedenCleverIQ verzorgt trainingen in het vergroten van je digitale vaardigheden. Zoals bijvoorbeeld je digitale vaardigheden in Microsoft Teams, of wellicht Office 365 in zijn geheel. Wij hebben inmiddels ervaringen opgedaan in het gebruikmaken van deze subsidiemogelijkheid en heeft hiervan al diverse bedrijven kunnen helpen aan meer digitale vaardigheden binnen de organisatie. Door de subsidie kunt u tot 90% van de trainingskosten vergoed zien worden.

Wilt u wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen in het kader van digitale vaardigheden en daarbij gebruikmaken van deze subsidie, dan komen wij graag met u in contact.

Wij zijn bereikbaar op 085 – 060 49 49 of per mail op info@cleveriq.nl.