Skip to content

Nieuws

Lees hier de laatste nieuwsberichten van CleverIQ Trainingen.

Update CleverIQ Trainingen en Coronavirus

Op dit moment is Nederland nog steeds in de ban van het Coronavirus. De daarbij geldende overheidsadviezen en -maatregelen zorgen ervoor dat wij nog steeds niet in staat zijn om de fysieke trainingen te leveren zoals we dit voor de uitbraak van het COVID virus gewend waren. De situatie rondom het Coronavirus neemt CleverIQ Trainingen dan ook erg serieus.

In het Coronaprotocol van 18 mei jl. is opgenomen dat de trainer toeziet of de cursisten naar de trainer en de cursisten onderling 1,5 meter afstand kunnen waarborgen. Bij grote groepen is het daarom vaak niet mogelijk om trainingen plaats te kunnen laten vinden. Met de klanten wordt dan bekeken of het op een andere wijze mogelijk is een training te kunnen faciliteren. In een aantal gevallen is er gekozen om de training over meerdere ruimten te verdelen.

In een zogenoemde multiroom training zitten de cursisten verdeeld over diverse kamers binnen dezelfde organisatie. Hierdoor is er meer ruimte beschikbaar om 1,5 meter te waarborgen en kan de training toch fysiek plaatsvinden. De trainer loopt tijdens de training langs de diverse kamers waar de cursisten de training volgen om op die wijze een korte toelichting te kunnen geven of (op afstand) mee te kijken met de cursisten. De multiroom training wordt vooraf afgestemd met de opdrachtgever.

Echter, niets staat in vergelijking tot het inmiddels traditionele manier van training geven. Hopelijk kunnen en mogen we u dan ook snel weer de klassikale trainingen aanbieden! Van de eventuele ontwikkelingen houden we via onze website op de hoogte.