Skip to content

Office cursus in Enschede

Zoekt u een Microsoft Office cursus voor uzelf in Enschede, of wellicht voor meerdere personen? Wij helpen u graag!

Een training of cursus Microsoft Office volgen in de regio Enschede?

Heeft u een bedrijf in de regio van Enschede en wilt u een Office training bij u op locatie verzorgen? CleverIQ Trainingen levert Microsoft Office cursussen in Enschede en omgeving. Dit doen wij vanuit onze locatie in Enschede. Hier kunnen wij trainingen en cursussen in Microsoft Teams en Microsoft Office 365 aanbieden op verschillende niveaus. Heeft u met meerdere medewerkers een behoefte aan een training? Vraag dan een offerte aan voor een in-companytraining.

Al onze trainingen zijn standaard maatwerk. Dit houdt in dat we door middel van een uitgebreide intake exact achterhalen welke kennis en vaardigheden vereist zijn en welke nog ontbreken en/of verder uitgediept kunnen worden. Hiermee ontstaat een programma die exact aansluit op de behoeften van u en de medewerkers. Door de praktijkgerichte opdrachten door middel van oefeningen en een casus leert de gebruiker direct de vaardigheden toe te passen. Dat noemen wij pas maatwerk!

Microsoft 365, voorheen Office 365

Microsoft 365 wordt in snel tempo geintroduceerd bij veel bedrijven. Naast de reeds bekende programma’s als Microsoft Word, Excel en Outlook komen veel nieuwe ‘apps’ beschikbaar. Deze nieuwe apps worden gebruikt om beter met elkaar te kunnen samenwerken, te kunnen communiceren of als data-opslag. Denk hierbij aan apps als Microsoft Teams, Microsoft SharePoint, OneNote en Forms.

Maakt uw organisatie de overstap naar Microsoft 365?

Wanneer uw organisatie Microsoft 365 gaat implementeren, is het erg belangrijk ervoor te zorgen dat uw medewerkers de clouddienst begrijpen en op de juiste manier inzetten. Voor de hele bedrijfsvoering is het namelijk noodzakelijk om op een juiste manier te kunnen werken met Microsoft 365. Hiervoor zijn niet alleen digitale vaardigheden nodig, maar er moet ook een beleid worden gemaakt rondom Office 365 op de werkvloer.
Door middel van praktijkgerichte bedrijfstrainingen traint CleverIQ Trainingen uw medewerkers in de digitale vaardigheden. Door het beleid mee te nemen in de trainingen verhoogt u het proces om Office 365 dagelijks te implementeren in de werkzaamheden en boekt het successen op de werkvloer.

De Microsoft 365 trainingen sluiten naadloos aan op Microsoft Fasttrack. Meer informatie over Microsoft Fasttrack vindt u hier.

Vrijblijvend advies

Wij voorzien u graag van advies in de eindgebruikersadoptie van Microsoft 365. Wij informeren u over onze migratie werkwijze en hoe wij uw medewerkers gaan trainen en voorbereiden op het werken in een nieuwe IT-infrastructuur. Op basis van de door u verstrekte gegevens maken wij een geheel vrijblijvend advies hoe wij u ontzorgen van alle werkzaamheden rondom deze grote verandering.

Cursus Office 365

Trainingsaanbod Office cursus

Onderstaand vindt u het trainingsaanbod van CleverIQ Trainingen op het gebied van Microsoft Office. Staat uw training er niet bij? Geen probleem! Wij maken de trainingen veelal op maat naar uw eigen wensen. Hiervoor maakt CleverIQ Trainingen gebruik van een uitgebreide intake. Vul onderstaand informatieformulier zo volledig mogelijk in en wij vertellen u vrijblijvend wat de training voor u inhoudt.

Microsoft Teams stelt gebruikers in staat om snel binnen Office365 een omgeving te maken waarin in teamverband kan worden samengewerkt. Binnen Teams komen veel zaken samen, zoals chatfunctionaliteit, vergaderingen en het samenwerken aan Word of Excel-documenten.
1 dag
335,-
open-inschrijving, maatwerktraining, bedrijfstraining, incompany
Office365 is de clouddienst van Microsoft en wordt in snel tempo als standaard gebruikt binnen organisaties. In deze training leert u hoe u als eindgebruiker kunt werken met Office 365.
1 dag
315,-
open-inschrijving, maatwerktraining, bedrijfstraining, incompany
Ga de diepte in met de cursus Excel voor gevorderden. Zo leert u tabellen te gebruiken, opmaak verder aan te passen en geavanceerde functies te gebruiken
2 dagen
625,-
open-inschrijving, maatwerktraining, incompany
Microsoft Excel is een rekenprogramma die je snel in staat stelt gegevens om te zetten in nuttige informatie. Om berekeningen te maken beschikt Excel over een tal van functies en formules, waarmee u diverse analyses kunt doen.
2 dagen
625,-
open-inschrijving, maatwerktraining, incompany
U heeft de basis inmiddels onder de knie en kunt goed overweg met Microsoft Word. Wilt u grotere documenten gaan opstellen, geavanceerde functies en pagina-instellingen gebruiken of zelf met formulieren en macro’s aan de slag, dan is de cursus Word gevorderden een geschikte training.
2 dagen
625,-
open-inschrijving, maatwerktraining, bedrijfstraining, incompany

Vraag nu informatie aan voor uw training Microsoft Office in Enschede

Wanneer u onderstaand contactformulier volledig invult, nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Een medewerker verliest 17 tot 38 minuten per dag door onvoldoende kennis en vaardigheden in de software waarmee ze dagelijks werken