Skip to content

Office cursus Enschede

Zoekt u een Microsoft Office cursus voor uzelf in Enschede, of wellicht voor meerdere personen? Wij helpen u graag!

Een training of cursus Microsoft Office volgen in de regio Enschede?

Heeft u een bedrijf in de regio van Enschede en wilt u een Office training bij u op locatie verzorgen? CleverIQ Trainingen levert Microsoft Office cursussen in Enschede en omgeving. Dit doen wij vanuit onze trainingslocatie in Enschede, alwaar wij trainingen en cursussen in Microsoft Teams en Microsoft Office 365 aanbieden op verschillende niveau’s en bij verschillen bedrijven. Ook is het mogelijk een training te volgen bij ons op kantoor aan de Wethouder Beverstraat 185 in Enschede.

Al onze trainingen zijn standaard maatwerk. Dit houdt in dat we door middel van een uitgebreide intake exact achterhalen welke kennis en vaardigheden vereist zijn en welke nog ontbreken en/of verder uitgediept kunnen worden. Hiermee ontstaat een programma die exact aansluit op de behoeften van u en de medewerkers. Door de praktijkgerichte opdrachten door middel van oefeningen en een casus leert de gebruiker direct de vaardigheden toe te passen. Dat noemen wij pas maatwerk!

Microsoft Office 365

Office 365 is de clouddienst van Microsoft en wordt in snel tempo als standaard gebruikt binnen organisaties. In deze training leert u hoe u als eindgebruiker kunt werken met het Office 365 programma. Waar en hoe gebruikt u de apps bijvoorbeeld? Hoe kunt u Office 365 inrichten naar uw persoonlijke wensen? In de training wordt uitgegaan van een E3-licentie van Office 365. Zonder meer is het goed dat elke medewerker binnen de organisatie kan werken met Office 365, om de simpele reden dat deze applicatie dagelijks wordt gebruikt en dit naar de toekomst toe alleen maar meer zal zijn.

Maakt uw organisatie de overstap naar Office 365?

Wanneer uw organisatie Office 365 gaat implementeren, is het erg belangrijk ervoor te zorgen dat uw medewerkers de clouddienst begrijpen en op de juiste manier inzetten. Voor de hele bedrijfsvoering is het namelijk noodzakelijk om op een juiste manier te kunnen werken met Office 365. Hiervoor zijn niet alleen digitale vaardigheden nodig, maar er moet ook een beleid worden gemaakt rondom Office 365 op de werkvloer.
Door middel van praktijkgerichte bedrijfstrainingen traint CleverIQ uw medewerkers in de digitale vaardigheden. Door het beleid mee te nemen in de trainingen verhoogt u het proces om Office 365 dagelijks te implementeren in de werkzaamheden en boekt het successen op de werkvloer.
De Office 365 trainingen sluiten naadloos aan op Microsoft Fasttrack. Meer informatie over Microsoft Fasttrack vindt u hier.

Office 365

Trainingsaanbod Office cursus

Onderstaand vindt u het trainingsaanbod van CleverIQ Trainingen op het gebied van Microsoft Office. Staat uw training er niet bij? Geen probleem! Wij maken de trainingen veelal op maat naar uw eigen wensen. Hiervoor maakt CleverIQ Trainingen gebruik van een uitgebreide intake. Vul onderstaand informatieformulier zo volledig mogelijk in en wij vertellen u vrijblijvend wat de training voor u inhoudt.

Met deze 2-daagse training Functioneel Beheer Office 365 geeft u de inzichten in werkzaamheden en processen om een Office 365-omgeving te maken, in te richten en te beheren.
2 dagen
1095,-
open-inschrijving, maatwerktraining, bedrijfstraining
Microsoft Teams stelt gebruikers in staat om snel binnen Office365 een omgeving te maken waarin in teamverband kan worden samengewerkt. Binnen Teams komen veel zaken samen, zoals chatfunctionaliteit, vergaderingen en het samenwerken aan Word of Excel-documenten.
2 dagen
775,-
open-inschrijving, maatwerktraining, bedrijfstraining
Office365 is de clouddienst van Microsoft en wordt in snel tempo als standaard gebruikt binnen organisaties. In deze training leert u hoe u als eindgebruiker kunt werken met Office 365.
1 dag
450,-
open-inschrijving, maatwerktraining, bedrijfstraining

Vraag nu informatie aan voor uw training Microsoft Office in Enschede

Wanneer u onderstaand contactformulier volledig invult, nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Een medewerker verliest 17 tot 38 minuten per dag door onvoldoende kennis en vaardigheden in de software waarmee ze dagelijks werken