Skip to content

Over CleverIQ

Wie is CleverIQ en wat drijft ons om uw medewerkers tot een hoger niveau te brengen?

Wij zijn CleverIQ, de regionale bedrijfsopleider en kennispartner in IT-trainingen voor zowel eindgebruikers als IT’ers.

CleverIQ is een jong en ambitieus bedrijf, maar beschikt reeds over meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren, verzorgen en begeleiden van trainingsvraagstukken op het gebied van ICT. Dankzij deze ervaring en een team van gemotiveerde en gecertificeerde trainers maken wel elke training tot een succes; of het nu gaat om 1 of 1000 medewerkers.

Wat maakt CleverIQ tot uw geschikte opleider?

Wij laten uw medewerkers professioneel en efficiënt omgaan met ICT-kantoorapplicaties. Medewerkers met goede IT-vaardigheden zijn waardevol voor een organisatie en bespaart u tijd en daarmee geld. Anderzijds is een training voor uw medewerker(s) een vorm van waardering en wordt hierdoor gelukkiger in zijn of haar werk.

En hoe zorgt CleverIQ ervoor dat medewerkers professioneel en efficiënt kunnen omgaan met ICT-kantoorapplicaties

Door vooraf een duidelijke screening te maken wat de exacte leerbehoefte is, zowel vanuit de medewerker als vanuit de opdrachtgever. Een juiste afstemming over de training schetst een juiste verwachting van de training. Het succes van elke training ligt in de juiste invulling van de verwachting van de cursist en de opdrachtgever. Ook nemen wij naast de hardskill vaardigheden de softskills in overweging. Is de IT-vaardigheid alleen voldoende om aan de verwachting te voldoen of is training in softskills ook noodzakelijk.

adults business coffee 1323592

Wat doet CleverIQ?

CleverIQ levert kwalitatief hoogstaande trainingen in ICT-kantoorapplicaties en aanverwante vaardigheden, exact afgestemd op ieders verwachting en behoefte.

Om kwaliteit van de trainingen na te streven werkt CleverIQ met gecertificeerde trainers, die jarenlange ervaring hebben met het verzorgen van trainingen, maar ook door diverse consultancyopdrachten op de hoogte zijn van veelgestelde vragen in diverse branches.

Lees meer over de maatwerkgerichte aanpak van CleverIQ in Leervormen van CleverIQ.