Skip to content

Planningstool

De planningstool is het online gereedschap om u binnen het project in te schrijven voor één of meerdere trainingsmomenten. 
De tool wordt per klant ingezet.

Gemeente Midden-Drenthe

Gemeente Midden-Drenthe

Welkom op de planningspagina voor de inspiratiesessies en basistrainingen voor de medewerkers van de gemeente Midden-Drenthe. 

De gemeente Midden-Drenthe gaat vanaf 1 juli 2021 gebruik maken van een ‘Nieuwe Digitale Werkplek’, welke is uitgerust met Windows 10 en Office 365. Deze vervangen het huidige Windows 7, Office 2010 en GroupWise. 

Om het ingebruikname van deze nieuwe digitale werkplek zou goed mogelijk te laten verlopen worden er in de periode van 3 mei t/m 10 juni 2021 diverse inspiratiesessies en basistrainingen aangeboden om je te helpen wegwijs te maken in deze nieuwe digitale werkplek. In de onderstaande kalender vind je hiervoor de geplande momenten terug. 

Hoe reserveer ik mijn plek?
Het reserveren van een plek bij een inspiratiesessie of training is vrij eenvoudig. Volg hiervoor de volgende stappen.

  1. Zoek naar een voor u geschikt moment en klik deze aan. Is een moment licht grijs gekleurd? Dan zijn er helaas geen plaatsen meer beschikbaar.
  2. Wanneer u op een trainingsmoment heeft geklikt, komt u op een nieuwe pagina terecht waar u de onderwerpen kunt terugvinden. Onderaan de trainingsinhoud vind je het registratieformulier. Vul uw voornaam, achternaam en e-mailadres in en klik op Reservering Versturen. 
    LET OP: Gebruik uw mailadres van Gemeente Midden-Drenthe. Dit is belangrijk in de vertificatie van uw reservering. 
  3. U ontvangt een mail waarin uw reservering wordt bevestigd.

Elke vrijdag gedurende de opening van het inschrijvingsportaal wordt er door CleverIQ Trainingen bekeken of een training een definitieve status krijgt. Wanneer een trainingsmoment deze status ontvangt, ontvangt elke registreerde medewerker een mail vanuit planning@cleveriq.nl met alle noodzakelijk informatie rondom uw trainingsmoment. 

Veel succes bij de inspiratiesessies en trainingen!