Skip to content

Training

PowerBI Basis

PowerBI CursusCursus PowerBI volgen, maar geen kennis? Kies dan voor de cursus PowerBI Basis. In de dagelijkse praktijk wordt veel data gemaakt. Data die bij een juiste analyse tot informatie kan worden gepromoveerd. Binnen het Microsoft Power Platform is PowerBI de tool die de gebruiker in staat stelt om grote hoeveelheden data te verwerken tot informatie en om hierop rapportages op te stellen. Naast rapportages staan visuals (de visuele weergave van data en informatie) centraal. In deze cursus PowerBI Basis leer je alle basisvaardigheden om te gaan werken met deze krachtige analyse-tool. De training is geschikt voor iedereen die incidenteel of op structurele basis een rapportage willen kunnen maken.

Voorkennis

Om aan deze training deel te kunnen nemen is Microsoft Excel vereist. Hiermee kan het maximale uit deze training worden gehaald.
Bekijk onze Excel trainingen

Inhoud van de cursus PowerBI Basis
  • Algemene uitleg Power BI
  • DISP methode
  • Data importeren
  • Data opmaken en structureren
  • Relaties leggen en beheren
  • Rapportages maken met de meest gebruikte visuals
  • Opmaken en analyseren van visuals
  • Uploaden van je rapportage naar Power BI Online
  • Maken van een dashboard
  • Delen van een dashboard
Resultaat van de training

Na afloop van deze training kan de cursist zelfstandig een rapportage maken met Microsoft PowerBI Desktop en Online.

Inschrijven voor het open rooster

Op de volgende data staat de cursus PowerBI Basis gepland;

[table id=14 /]

Certificaat van deelname

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname. Op dit certificaat wordt uw naam, de gevolgde cursus, datum en naam van de trainer vermeld. Wanneer wenselijk kan er een kopie van het certificaat worden aangeleverd ten behoeve van de administratie.

Trainingsmateriaal

Elke cursist ontvangt trainingsmateriaal.

Gecertificeerde en ervaren trainers

Microsoft Certified TrainerCleverIQ Trainingen maakt gebruik van gecertificeerde en ervaren trainers voor haar trainingen. Niet alleen ervaring in het verzorgen van trainingen, maar ook praktijkervaring vindt CleverIQ belangrijk. Naar de ervaring met trainingen vindt CleverIQ Trainingen het belangrijk om gebruik te maken van gecertificeerde trainers.
Gecertificeerde trainers zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Ook moeten trainers deze ontwikkelingen aantoonbaar over kunnen brengen. Hiervoor ontvangt de trainer het predikaat Microsoft Certified Trainer, ofwel MCT.

Met deze 2 punten bent u verzekerd van de juiste persoon voor uw vraagstuk.

Vervolgtrainingen

Wilt u na de cursus PowerBI Basis een vervolgcursus volgen? De volgende training(en) sluiten probleemloos aan op de cursus PowerBI  Basis;

Bepaal uw leerdoelen met een intake!

Omdat wij u graag laten trainen aan uw persoonlijke behoeften, zijn wij erg nieuwsgierig naar uw motivatie om de training te volgen. Om dit inzichtelijk te maken, maakt CleverIQ Trainingen gebruik van een intakeformulier. Met het intakeformulier wordt bepaald welke onderwerpen er gewenst zijn in de cursus. Verder is het mogelijk om eigen bestanden in te brengen, zoals bijvoorbeeld een Excel-bestand. Hierdoor wordt de cursus Word Gevorderden pragmatisch en bouwt u aan uw eigen vaardigheden die direct toepasbaar zijn.

Maatwerktraining is mogelijk! 

CleverIQ Trainingen kan de cursus PowerBI basis voor u op maat leveren. In een maatwerktraining bepaalt u welke onderwerpen u in de training aan bod wilt laten komen! Door de modulaire opbouw is het namelijk mogelijk om onderdelen uit de training te halen of toe te voegen. Wilt u meer informatie over een maatwerktraining, neem dan contact met ons op. Dit kan op telefoonnummer 085 – 060 49 49

Voor meerdere personen de cursus PowerBI Basis? Vraag een in-company cursus aan.

Bent u op zoek naar een Microsoft cursus PowerBI op uw eigen locatie? Ook dit is geen probleem bij CleverIQ Trainingen. Wij verzorgen al onze cursussen ook op uw locatie. Zelfs wanneer u niet beschikt over voldoende laptops kunnen wij u hierin faciliteren door een ruimte in te richten met onze laptops. Dit scheelt uw medewerkers veel reistijd! Vraag naar de mogelijkheden op 085 – 060 49 49.

Versie
alle versies

Duur van de training

2 dagen

Kosten per persoon

€ 849,- excl. 21% BTW

Trainingsvormen

open-inschrijving, maatwerktraining, bedrijfstraining, incompany

Planning

Startdatum en locatie