Skip to content

Training

Word Basis

cursus WordMicrosoft Word is de meest gebruikte tekstverwerker ter wereld. Met Word bent u in staat professionele documenten op te stellen, gebruik te maken van grafieken en tabellen.  In de cursus Word Basis leert u de basisvaardigheden van Microsoft Word te gebruiken. Wanneer u Word op de juiste manier gebruikt, kunnen veel zaken voor u automatisch worden uitgevoerd door één van de vele functies in Word.

Voorkennis

Voor de training is geen voorkennis vereist. Wel is gewenst dat de cursist over basis computervaardigheden beschikt.

Inhoud van de cursus Word Basis
 • Gebruik van de Linten
 • Werkbalken snelle toegang aanpassen aan uw werkzaamheden
 • Nieuwe documenten maken
 • Opslaan van documenten
 • Opslaan als
 • Knippen, plakken en kopiëren
 • Verschillende weergaven
 • Spellingscontrole
 • Tabs gebruiken
 • Leestekens invoegen
 • Opmaak van documenten
 • Opmaak kopiëren
 • Kopteksten en voetteksten
 • Opsommingstekens gebruiken
 • Nummering gebruiken
Resultaat van de cursus Word Basis

Na de training kunt u de basisvaardigheden op de juiste wijze toepassen op nieuwe en/of bestaande documenten. U weet hoe u sjablonen kunt maken, de opmaak van het document kunt instellen en kop- en voetteksten in uw documenten kunt plaatsen.

Inschrijven voor het open rooster

De cursus Word Basis wordt via het openrooster aangeboden. Hieronder ziet u op welke momenten de cursus wordt aangeboden. Inschrijven gaat erg eenvoudig door op Inschrijven achter uw keuze van datum en locatie te klikken.

[table id=1 /]

 

Certificaat van deelname

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname. Op dit certificaat wordt uw naam, de gevolgde cursus, datum en naam van de trainer vermeld. Wanneer wenselijk kan er een kopie van het certificaat worden aangeleverd ten behoeve van de administratie.

Trainingsmateriaal

Elke cursist ontvangt trainingsmateriaal.

Gecertificeerde en ervaren trainers

Microsoft Certified TrainerCleverIQ Trainingen maakt gebruik van gecertificeerde en ervaren trainers voor haar trainingen. Niet alleen ervaring in het verzorgen van trainingen, maar ook praktijkervaring vindt CleverIQ belangrijk. Naar de ervaring met trainingen vindt CleverIQ Trainingen het belangrijk om gebruik te maken van gecertificeerde trainers.
Gecertificeerde trainers zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Ook moeten trainers deze ontwikkelingen aantoonbaar over kunnen brengen. Hiervoor ontvangt de trainer het predikaat Microsoft Certified Trainer, ofwel MCT.

Met deze 2 punten bent u verzekerd van de juiste persoon voor uw vraagstuk.

Vervolgtrainingen

Wilt u na de cursus Word basis een vervolgcursus volgen? De volgende training(en) sluiten probleemloos aan op de cursus Word basis;

Bepaal uw leerdoelen met een intake!

Omdat wij u graag laten trainen aan uw persoonlijke behoeften, zijn wij erg nieuwsgierig naar uw motivatie om de training te volgen. Om dit inzichtelijk te maken, maakt CleverIQ Trainingen gebruik van een intakeformulier. Verder is het mogelijk om eigen bestanden in te brengen, zoals bijvoorbeeld een Excel-bestand. Hierdoor wordt de cursus Word Basis pragmatisch en bouwt u aan uw eigen vaardigheden die direct toepasbaar zijn.

Maatwerktraining is mogelijk! 

CleverIQ Trainingen kan de cursus Word Basis voor u op maat leveren. In een maatwerktraining bepaalt u welke onderwerpen u in de training aan bod wilt laten komen! Door de modulaire opbouw is het namelijk mogelijk om onderdelen uit de training te halen of toe te voegen. Wilt u meer informatie over een maatwerktraining, neem dan contact met ons op. Dit kan op telefoonnummer 085 – 060 49 49

 

Word Basis
microsoft office word logo icon 145724

Leer de basisprincipes van deze tekstverwerker in de cursus Word Basis.

Event Type: EducationEvent

Event Attendance Mode: OfflineEventAttendanceMode

Event Status: EventScheduled

Performer: Organization

Performer Name: CleverIQ Trainingen

Performer URL: www.cleveriq.nl

Start Date: 2022-06-06 09:00

End Date: 2022-06-07 16:00

Ticket URL: www.cleveriq.nl/training/word-basis/

Availability: InStock

Availability Starts: 2022-06-06T09:00:00

Editor's Rating:
4.3
Versie
2013, 2016, 2019, 2021, 365

Duur van de training

2 dagen

Kosten per persoon

€ 625,- excl. 21% BTW

Trainingsvormen

open-inschrijving, maatwerktraining, incompany

Planning

Startdatum en locatie