Skip to content

Training

Digitale vaardigheden

Vandaag de dag is het noodzakelijk om over voldoende digitale vaardigheden te beschikken. Steeds meer is via het internet geregeld. In deze cursus Digitale vaardigheden leert u de basale vaardigheden om te kunnen werken met de computer.

Voorkennis

Voor de training is geen voorkennis vereist.

Trainingsinhoud cursus Digitale vaardigheden
  • Wat kunt u doen met de muis (klikken, slepen, dubbelklikken, wieltje)?
  • Vensters (groter maken, kleiner maken, verslepen)
  • Een programma starten/stoppen
  • Werken met meer programma’s tegelijk
  • Een bestand maken en opslaan
  • Wat is de Persoonlijke map?
  • Een bestand kopiëren, verplaatsen (usb-stick)
  • Een bestand verwijderen
  • Tips en trucs
  • Sneltoetsen
Resultaat na de cursus  Digitale vaardigheden

Na de training weet u hoe u met een computer om moet gaan en hoe u programma’s opstart, documenten opslaat en kunt werken met diverse vensters. Ook weet u hoe u randapparatuur als toetsenbord en muis moet aansluiten en hoe u hiermee moet werken.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname. Op dit certificaat wordt uw naam, de gevolgde cursus, datum en naam van de trainer vermeld. Wanneer wenselijk kan er een kopie van het certificaat worden aangeleverd ten behoeve van de administratie.

Trainingsmateriaal

Elke cursist ontvangt trainingsmateriaal.

Gecertificeerde en ervaren trainers

Microsoft Certified TrainerCleverIQ Trainingen maakt gebruik van gecertificeerde en ervaren trainers voor haar trainingen. Niet alleen ervaring in het verzorgen van trainingen, maar ook praktijkervaring vindt CleverIQ belangrijk. Naar de ervaring met trainingen vindt CleverIQ Trainingen het belangrijk om gebruik te maken van gecertificeerde trainers.
Gecertificeerde trainers zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied en kunnen deze aantoonbaar overbrengen op haar cursisten. Hiervoor ontvangt de trainer het predikaat Microsoft Certified Trainer, ofwel MCT.

Met deze 2 punten bent u verzekerd van de juiste persoon voor uw trainingsvraagstuk.

 

Vervolgtrainingen

Wilt u na de training Digitale vaardigheden een vervolgcursus volgen? De volgende training(en) sluiten probleemloos aan op de training Digitale vaardigheden;

Maatwerktraining is mogelijk!

CleverIQ Trainingen kan de training Digitale vaardigheden voor u op maat leveren. In een maatwerktraining bepaalt u welke onderwerpen u in de training aan bod wilt laten komen? Door de modulaire opbouw is het namelijk mogelijk om onderdelen uit de training te halen of toe te voegen. Wilt u meer informatie over een maatwerktraining, neem dan Contact met ons op. Dit kan op telefoonnummer 085 – 060 49 49

 

 

Duur van de training

1 dag

Kosten per persoon

€ 315,- excl. 21% BTW

Trainingsvormen

open-inschrijving, maatwerktraining, incompany

Planning

Startdatum en locatie