Skip to content

Training

Excel Gevorderden

cursus Excel Gevorderden

Een expert worden in Microsoft Excel? Dan is de cursus Excel Gevorderden de geschikte cursus voor jou!

De cursus Excel gevorderden is de opvolger van de cursus Excel Basis. In deze cursus gaat we de diepte in. Zo gaan we aan de slag met celnamen, nesten van functies en de opmaak in cellen. Een draaitabel en draaigrafiek komen ook aan de orde. Met de cursus Excel voor gevorderden wordt jullie de kennis in Excel.

Meerdere varianten van Excel cursussen

Wilt u Excel in een bepaalde richting gaan gebruiken? CleverIQ levert ook naast standaard cursussen ook cursussen voor bepaalde doelgroepen. Bijvoorbeeld voor financiele medewerkers of data-analisten of medewerkers die grote documenten gebruiken. Wilt u meer informatie welke cursussen die zijn, neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 085 – 060 4949.

Voorkennis

Voor de cursus Excel voor gevorderden is het prettig dat je over de vaardigheden van de cursus Excel Basis beschikt. Weet je niet wat de vulgreep is of hoe je de opmaak kunt instellen, dan is het advies om voor de cursus Excel Basis te gaan.

Inhoud van de cursus Excel gevorderden

 • Het automatisch opmaken van tabellen
 • Werken met celstijlen en thema’s
 • Gebruik van geavanceerde functies, bijvoorbeeld AANTAL.ALS
 • Financiële functies: HW, TW en BET
 • Het gebruiken van logische functies
 • Nesten van functies
 • Verticaal en horizontaal zoeken
 • Toekennen van namen aan cellen en bereiken
 • Subtotalen
 • Draaitabellen maken en aanpassen
 • Slicers
 • Herhalende werkzaamheden automatiseren met macro’s

Resultaat van de cursus Excel gevorderden

Als je de cursus hebt afgerond is niets je meer onbekend. Je weet als geen ander hoe je de opmaak in Excel naar je hand kunt zetten. Voor alles rondom functies draai je je hand niet meer om. Je hebt zelfs geleerd voor je functies in functies kunt bouwen. Ook het maken van draaitabellen is geen uitdaging meer voor je.

Schrijf je in voor het open rooster

De cursus Excel voor gevorderden kun je volgen in het open rooster. Onderaan deze pagina vind je de beschikbare datums en locaties. U kunt zich eenvoudig aanmelden voor een training door uw voorkeur van locatie en datum te kiezen en klikken op Inschrijven.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname. Op dit certificaat wordt uw naam, de gevolgde cursus, datum en naam van de trainer vermeld. Wanneer wenselijk kan er een kopie van het certificaat worden aangeleverd ten behoeve van de administratie.

Trainingsmateriaal

Elke cursist ontvangt trainingsmateriaal.

Gecertificeerde en ervaren trainers

Microsoft Certified TrainerCleverIQ Trainingen maakt gebruik van gecertificeerde en ervaren trainers voor haar trainingen. Niet alleen ervaring in het verzorgen van trainingen, maar ook praktijkervaring vindt CleverIQ belangrijk. Naar de ervaring met trainingen vindt CleverIQ Trainingen het belangrijk om gebruik te maken van gecertificeerde trainers.
Gecertificeerde trainers zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Ook moeten trainers deze ontwikkelingen aantoonbaar over kunnen brengen. Hiervoor ontvangt de trainer het predikaat Microsoft Certified Trainer, ofwel MCT.

Met deze 2 punten bent u verzekerd van de juiste persoon voor uw trainingsvraagstuk.

Vervolgtrainingen

Wilt u na de cursus Excel gevorderden een vervolgcursus volgen? De volgende training(en) sluiten probleemloos aan op de cursus Excel gevorderden;

Bepaal uw leerdoelen met een intake!

Omdat wij u graag laten trainen aan uw persoonlijke behoeften, zijn wij erg nieuwsgierig naar uw eigen motivatie om de training te volgen. Om dit inzichtelijk te maken, maakt CleverIQ Trainingen gebruik van een intakeformulier. Op basis van dit intakeformulier wordt de training op maat samengesteld. Verder is het mogelijk om eigen bestanden in te brengen, zoals bijvoorbeeld een Excel-bestand. Daardoor wordt de training Excel voor gevorderden pragmatisch en bouwt u aan uw eigen vaardigheden die direct toepasbaar zijn.

Maatwerktraining is mogelijk!

CleverIQ Trainingen kan de training Excel voor Gevorderden voor u op maat leveren. In een maatwerktraining bepaalt u welke onderwerpen u in de training aan bod wilt laten komen? Door de modulaire opbouw is het namelijk mogelijk om onderdelen uit de training te halen of toe te voegen. Wilt u meer informatie over een maatwerktraining, neem dan contact met ons op. Dit kan op telefoonnummer 085 – 060 49 49

 

Versie
Alle versies

Duur van de training

2 dagen

Kosten per persoon

€ 669,- excl. 21% BTW

Trainingsvormen

open-inschrijving, maatwerktraining, incompany

Planning

Startdatum en locatie