Skip to content

Training

Microsoft Flow

Microsoft Flow stelt je in staat om processen te automatiseren. Een flow wordt getriggerd op een gebeurtenis in een app of applicatie (zoals bijvoorbeeld SharePoint of Twitter). Hiermee wordt een proces in gang gezet, dat bijvoorbeeld de informatie overzet naar een andere applicatie of app. En dit alles zonder maar 1 regel te programmeren. Hoe, dat leert u in de training Microsoft Flow.

Voorkennis

Er wordt voor de training Microsoft Flow verwacht dat de cursist kennis heeft van Office 365.

Trainingsinhoud training Microsoft Flow

 • Wat is een flow?
  • Bouwstenen van Microsoft Flow
   • Een Flow bouwen vanuit een template
   • Een Flow bouwen
   • Triggers, services, acties, voorwaarden en loops
   • Een Flow gepland starten
   • Goedkeuring toepassen
   • Teamflows
  • Connectors

Resultaat van de training Microsoft Flow

Na de Microsoft Flow-training kunt u zelfstandig flows maken. U weet hoe u vanuit scratch moet uitvoeren of hoe u een template kunt gebruiken. Ook weet u hoe u diverse connectoren kunt gebruiken die informatie, ook buiten Office 365, kunnen ophalen.

Wat is Your motivation to success?

Omdat wij u graag laten trainen aan uw persoonlijke behoeften, zijn wij erg nieuwsgierig naar uw eigen motivatie om de training te volgen. Om dit inzchtelijk te maken, maakt CleverIQ Trainingen gebruik van een intakeformulier. De training wordt op maat gemaakt door middel van het intakeformulier. Verder is het mogelijk om eigen bestanden of situaties in te brengen, zoals bijvoorbeeld een Excel-bestand. Daardoor wordt de training pragmatisch en bouwt u aan uw eigen vaardigheden die direct toepasbaar zijn.

Maatwerk of bedrijfstraining Microsoft Flow?

Bij een maatwerk of bedrijfstraining wordt op basis van een intake uw training samengesteld. Door de modulaire opbouw van de standaardtrainingen kan CleverIQ Trainingen onderdelen toevoegen, wijzigen of laten vervallen.

Ook nieuwsgierig geworden hoe wij trainingen op maat leveren op onze trainingslocaties door heel Nederland? Neem contact met ons op. Wij vertellen het u namelijk graag.

 

Versie
365

Duur van de training

1 dag

Kosten per persoon

€ 450,- excl. 21% BTW

Trainingsvormen

open-inschrijving, maatwerktraining, bedrijfstraining