Skip to content

Training

Microsoft Planner voor taakbeheer

Microsoft PlannerMicrosoft Planner is de projectmanagement app binnen Microsoft 365. Met Planner kunt u taken en werkzaamheden binnen Teams of projecten vereenvoudigen en volgen. Microsoft Planner is geïntegreerd in Microsoft 365-apps, waarmee veel voordelen te behalen zijn. Hoe u deze voordelen kunt bereiken, leer je in de cursus Planner voor taakbeheer.

Voorkennis

Voor de training Taakbeheer met Microsoft Planner is geen voorkennis nodig. Wel is het wenselijk dat de cursist ervaring met Microsoft 365 heeft.

Inhoud van de cursus Planner voor taakbeheer

In de training komen de volgende onderwerpen aan bod;

  • Wat is Microsoft Planner
  • De webapp van Planner
  • Schermopbouw
  • Een nieuw plan maken
  • Definiëren van buckets
  • Een taak maken
  • Een taak toewijzen aan een persoon
  • Planner gebruiken binnen Microsoft Teams

Resultaat van de training Taakbeheer met Microsoft Planner

Na de training Taakbeheer met Microsoft Planner weet u hoe u de app kunt gebruiken als webapp of als integratie met andere Microsoft 365-apps, bijvoorbeeld als Microsoft Teams.

Wat is Your motivation to success?

Omdat wij u graag laten trainen aan uw persoonlijke behoeften, zijn wij erg nieuwsgierig naar uw eigen motivatie om de training te volgen. Om dit inzichtelijk te maken, maakt CleverIQ Trainingen gebruik van een intakeformulier. Het intakeformulier maakt het mogelijk om de training geheel op maat te kunnen maken. Verder is het mogelijk om eigen bestanden of situaties in te brengen, zoals bijvoorbeeld een Excel-bestand. Daardoor wordt de training pragmatisch en bouwt u aan uw eigen vaardigheden die direct toepasbaar zijn.

Maatwerk of bedrijfstraining Taakbeheer met Microsoft Planner?

Bij een maatwerk of bedrijfstraining wordt op basis van een intake uw training samengesteld. Door de modulaire opbouw van de standaardtrainingen kan CleverIQ Trainingen onderdelen toevoegen, wijzigen of laten vervallen. Geen computers of laptops ter beschikking? Geen probleem. Wij richten uw vergaderruimte tot een trainingslokaal.

Kan de training ook online worden verzorgd?

Wij kunnen alle trainingen, dus ook de training Taakbeheer met Microsoft Planner online verzorgen. Hiervoor richten wij een online lesomgeving volledig voor u in en ontvangt van ons een handleiding hoe u zich kunt inloggen op de online groepstraining. De groepstraining wordt op deze manier virtueel aangeboden.

 

Ook nieuwsgierig geworden hoe wij trainingen op maat leveren op onze trainingslocaties door heel Nederland, op uw eigen locatie of online via een virtuele groepstraining? Neem contact met ons op. Wij vertellen het u namelijk graag.

Versie
365

Duur van de training

1 dagdeel

Kosten per persoon

€ 225,- excl. 21% BTW

Trainingsvormen

open-inschrijving, maatwerktraining, incompany

Planning

Startdatum en locatie