Skip to content

Training

Microsoft Teams voor digitaal samenwerken

Door de actuele ontwikkelingen rondom het COVID19-virus is bij veel organisaties de norm geworden dat er vanuit huis gewerkt dient te worden. Hiermee vervallen de doodnormale zaken als gezamenlijk overleggen, bij iemand het kantoor binnenlopen of simpelweg een vraag te stellen. Maar ook het samenwerken aan documenten wordt problematisch als je hiervoor niet de middelen hebt. In de training Digitaal samenwerken in Microsoft Teams leert u de functionaliteiten van Microsoft Teams te gebruiken. De applicatie is het middel waarmee je kunt samenwerken aan documenten, kunt (video)bellen met elkaar en kunt vergaderen met een aantal collega’s. Bij uitstek de geschikte plek om in teamverband te gaan samenwerken. Binnen Teams komen veel zaken samen, zoals chatfunctionaliteit, vergaderingen en het samenwerken aan Word of Excel-documenten.

Voorkennis

Voor deze training Microsoft Teams is geen voorkennis vereist. Wel is het wenselijk dat u over voldoende computervaardigheden beschikt.

Voor wie is de training bedoeld?

De training is geschikt voor elke eindmedewerker binnen een organisatie. Bent u een beheerder van Microsoft Teams, dan verwijzen wij u graag door naar de training Functioneel beheer van Office 365

Trainingsinhoud

 • Kennismaken met Microsoft Teams
 • Efficiënt samenwerken
 • Microsoft 365 integratie
 • De chatfunctie gebruiken
 • Teams en kanalen
 • Audio- en videovergaderingen
 • Schermen delen
 • Bots
 • Bestanden delen en opzoeken
 • Beveiliging Microsoft Teams
 • Samenwerken in bestanden

Wat is Your motivation to success?

Omdat wij u graag laten trainen aan uw persoonlijke behoeften, zijn wij erg nieuwsgierig naar uw eigen motivatie om de training te volgen. Om dit inzichtelijk te maken, maakt CleverIQ Trainingen gebruik van een intakeformulier. Het intakeformulier maakt het mogelijk om de training geheel op maat te kunnen maken. Verder is het mogelijk om eigen bestanden of situaties in te brengen, zoals bijvoorbeeld een Excel-bestand. Daardoor wordt de training pragmatisch en bouwt u aan uw eigen vaardigheden die direct toepasbaar zijn.

Maatwerk of bedrijfstraining Digitaal Samenwerken met Microsoft Teams?

Bij een maatwerk of bedrijfstraining wordt op basis van een intake uw training samengesteld. Door de modulaire opbouw van de standaardtrainingen kan CleverIQ Trainingen onderdelen toevoegen, wijzigen of laten vervallen. Geen computers of laptops ter beschikking? Geen probleem. Wij richten uw vergaderruimte tot een trainingslokaal.

Kan de training ook online worden verzorgd?

Wij kunnen alle trainingen, dus ook de training Digitaal Samenwerken met Microsoft Teams online verzorgen. Hiervoor richten wij een online lesomgeving volledig voor u in en ontvangt van ons een handleiding hoe u zich kunt inloggen op de online groepstraining. De groepstraining wordt op deze manier virtueel aangeboden.

Ook nieuwsgierig geworden hoe wij trainingen op maat leveren op onze trainingslocaties door heel Nederland  , op uw eigen locatie of online via een virtuele groepstraining? Neem contact met ons op. Wij vertellen het u namelijk graag.

Versie
Online

Duur van de training

2 dagen

Kosten per persoon

€ 775,- excl. 21% BTW

Trainingsvormen

open-inschrijving, maatwerktraining, bedrijfstraining

Planning

Startdatum en locatie