Skip to content

Training

OneDrive voor bedrijven

Met OneDrive heb je al je (zakelijke) documenten altijd bij de hand, op iedere gewenste locatie en op ieder apparaat. Samenwerken met verschillende collega’s in één document, vanaf verschillende locaties, was nog nooit zo makkelijk. In de cursus OneDrive voor bedrijven leer je hoe je als gebruiker kunt werken met OneDrive. Een absolute must in de digitale wereld van vandaag!

Voorkennis voor de cursus

Voor de cursus OneDrive is geen voorkennis vereist. Wel wordt geadviseerd om eerst de training Computervaardigheden te hebben gevolgd of van de onderwerpen kennis te hebben genomen.

Inhoud van de cursus OneDrive

 • Navigeren in OneDrive voor Bedrijven
 • Overal toegang hebben
 • Opslaan en organiseren
 • Synchroniseren van bibliotheken
 • Delen van je documenten
 • Beheren van je documenten
 • Verschil tussen OneDrive en OneDrive voor Bedrijven
 • Zoeken van content
 • Zoeken van collega’s en competenties
 • Mobiele Apps
 • Omgaan met synchronisatie problemen

Resultaat van de OneDrive cursus

Na afloop van de training OneDrive weet u waarom in Office 365 OneDrive als persoonlijke opslagmap wordt gebruikt. Verder weet u hoe u uw OneDrive voor Bedrijven map kunt benaderen en synchroniseren. Ook heeft u geleerd hoe u uw collega’s, maar ook mensen buiten uw organisatie kunt uitnodigen op uw OneDrive-map of bestanden met elkaar kunt delen. Als laatste kunt u uw mobiel instellen om OneDrive te kunnen openen.

Wat is Your motivation to success?

Omdat wij u graag laten trainen aan uw persoonlijke behoeften, zijn wij erg nieuwsgierig naar uw eigen motivatie om de training te volgen. Om dit inzichtelijk te maken, maakt CleverIQ Trainingen gebruik van een intakeformulier. Het intakeformulier maakt het mogelijk om de training geheel op maat te kunnen maken. Verder is het mogelijk om eigen bestanden of situaties in te brengen, zoals bijvoorbeeld een Excel-bestand. Daardoor wordt de training pragmatisch en bouwt u aan uw eigen vaardigheden die direct toepasbaar zijn.

Maatwerk of bedrijfstraining Microsoft OneDrive?

Bij een maatwerk of bedrijfstraining wordt op basis van een intake uw training samengesteld. Door de modulaire opbouw van de standaardtrainingen kan CleverIQ Trainingen onderdelen toevoegen, wijzigen of laten vervallen. Geen computers of laptops ter beschikking? Geen probleem. Wij richten uw vergaderruimte tot een trainingslokaal.

Kan de training ook online worden verzorgd?

Wij kunnen alle trainingen, dus ook de training Microsoft OneDrive voor bedrijven online verzorgen. Hiervoor richten wij een online lesomgeving volledig voor u in en ontvangt van ons een handleiding hoe u zich kunt inloggen op de online groepstraining. De groepstraining wordt op deze manier virtueel aangeboden.

Ook nieuwsgierig geworden hoe wij trainingen op maat leveren op onze trainingslocaties door heel Nederland  , op uw eigen locatie of online via een virtuele groepstraining? Neem contact met ons op. Wij vertellen het u namelijk graag.

Versie
365

Duur van de training

1 dag

Kosten per persoon

€ 335,- excl. 21% BTW

Trainingsvormen

open-inschrijving, maatwerktraining, bedrijfstraining

Planning

Startdatum en locatie