Skip to content

Training

Outlook

cursus OutlookMet het programma Microsoft Outlook kunt u uw mail, contactpersonen en agenda beheren. Wereldwijd is Microsoft Outlook één van de meest gebruikt e-mailapplicaties. In deze cursus Outlook leert u hoe u e-mail kunt verzenden, ontvangen, beantwoorden en doorsturen. U leert de agenda te gebruiken en de weergave hiervan aan te passen en vergaderingen te plannen.

Voorkennis

Voor de training is geen voorkennis vereist. Wel is gewenst dat de cursist over basis computervaardigheden beschikt.

Trainingsinhoud

 • Kennismaken met de interface: wat zit waar
 • Contactpersonen toevoegen, wijzigen en verwijderen
 • E-mailberichten verzenden en ontvangen
 • E-mails beantwoorden en doorsturen
 • E-mailberichten verzenden aan groepen
 • Bijlagen verzenden en ontvangen
 • Berichten ordenen en zoeken
 • Agenda openen
 • Dag-, week- en maandoverzicht
 • Afspraak maken, wijzigen en verwijderen
 • Regelmatig terugkerende afspraak maken
 • Vergaderingen plannen
 • Taken maken en weergeven
 • Notities maken
 • Outlook-instellingen

Resultaat na de cursus Outlook

Na de cursus Outlook weet u hoe u de populaire E-mailapplicatie moet gebruiken om mail, agenda en contactpersonen toe te kunnen passen. Zo weet u hoe u bijlagen kunt toevoegen, hoe u afspraken kunt maken met externen en terugkerende afspraken kunt inplannen. Ook weet u hoe u een Afwezigheidsassisitent kunt instellen in Outlook

Certificaat van deelname

Wanneer je de cursus Outlook hebt afgerond, ontvang je een certificaat van deelname. Op dit certificaat staan naam, de gevolgde cursus, datum en naam van de trainer vermeld. Het certificaat is jouw eigendom. Wil je werkgever ook een certificaat van deelname opslaan? Geen probleem, wij kunnen hiervoor een kopie certificaat aanleveren voor de administratie.

Trainingsmateriaal

Wanneer je de cursus gaat volgen via ons open-rooster, dan ontvang je van ons altijd het trainingsmateriaal. Bij een in-company training gaat dit altijd in overleg met de opdrachtgever.

Waar kan ik de cursus volgen?

De cursus Outlook wordt op alle cursuslocaties van CleverIQ Trainingen aangeboden.Trainingslocaties CleverIQ

[table id=7 /]

Hoe meld ik mij aan?

Het aanmelden voor een open-rooster kan eenvoudig, door onderaan deze pagina onder de kop Planning te kiezen voor jouw locatie en datum. Klik daarna op Inschrijven en vul het formulier zo volledig mogelijk in. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met je op om de inschrijving te voltooien.

Gecertificeerde en ervaren trainers

Microsoft Certified TrainerCleverIQ Trainingen maakt gebruik van gecertificeerde en ervaren trainers voor haar trainingen. Niet alleen ervaring in het verzorgen van trainingen, maar ook praktijkervaring vindt CleverIQ belangrijk. Naar de ervaring met trainingen vindt CleverIQ Trainingen het belangrijk om gebruik te maken van gecertificeerde trainers.
Gecertificeerde trainers zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied en kunnen deze aantoonbaar overbrengen op haar cursisten. Hiervoor ontvangt de trainer het predikaat Microsoft Certified Trainer, ofwel MCT.

Met deze 2 punten bent u verzekerd van de juiste persoon voor uw trainingsvraagstuk.

Vervolgtrainingen

Wilt u na de training Outlook een vervolgcursus volgen? De volgende training(en) sluiten probleemloos aan op de training Outlook;

Op zoek voor een groep medewerkers?

CleverIQ Trainingen kan de cursus Outlook ook in-company verzorgen. Bij een in-company training wordt de training op locatie van de opdrachtgever verzorgd. Een in-company training wordt helemaal op maat geleverd. Zo kunnen we onderwerpen toevoegen of laten vervallen of koppelingen met andere systemen onder de aandacht brengen. Ofwel een in-company training wordt helemaal op maat voor jullie gemaakt.
Geen computers voor de cursus? Geen probleem. Wij kunnen hierin voorzien. Wij richten voor de cursus een (vergader)ruimte in tot een cursusruimte. Na afloop van de cursus wordt alles weer teruggeplaatst in de originele setting.
Wil je meer informatie over een in-company training of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik hier of bel ons op 085 – 060 49 49.

Versie
2013, 2016, 2019, 2021, 365

Duur van de training

1 dag

Kosten per persoon

€ 315,- excl. 21% BTW

Trainingsvormen

open-inschrijving, maatwerktraining, incompany

Planning

Startdatum en locatie