Skip to content

Training

PowerPoint Basis

Met Microsoft PowerPoint heeft u een krachtige tool om uw presentaties visueel te ondersteunen. In de training PowerPoint basis leert u stap voor stap hoe u de basisbeginselen van PowerPoint moet gaan gebruiken, hoe u dia’s kunt opmaken en deze van invulling voorziet door middel van tekst, afbeeldingen, grafieken en/of tabellen.

Voorkennis

Voor de training is geen voorkennis vereist. Wel is gewenst dat de cursist over basis computervaardigheden beschikt.

Trainingsinhoud

  • Basisbeginselen van het programma PowerPoint
  • Bestaande presentatie bewerken
  • Eerste presentatie opzetten
  • Dia-opmaak
  • Animatie-effecten inzetten
  • Illustraties, figuren en tekenen
  • Tabellen/grafieken invoegen
  • Organigrammen
  • Notitiepagina’s en handouts

Resultaat na de training

Na de training PowerPoint basis bent u in staat een eenvoudige presentatie in PowerPoint op te zetten, waarbij opmaak en weergave centraal staan. Ook weet u hoe u handouts en/of notitiepagina kunt uitdraaien als bijlage bij uw presentatie. U kunt zelfs een aantal animatie effecten inzetten om uw presentatie levendiger te maken.

Wat is Your motivation to success?

Omdat wij u graag laten trainen aan uw persoonlijke behoeften, zijn wij erg nieuwsgierig naar uw eigen motivatie om de training te volgen. Om dit inzichtelijk te maken, maakt CleverIQ Trainingen gebruik van een intakeformulier. Het intakeformulier maakt het mogelijk om de training geheel op maat te kunnen maken. Verder is het mogelijk om eigen bestanden of situaties in te brengen, zoals bijvoorbeeld een Excel-bestand. Daardoor wordt de training pragmatisch en bouwt u aan uw eigen vaardigheden die direct toepasbaar zijn.

Maatwerk of bedrijfstraining Microsoft PowerPoint Basis?

Bij een maatwerk of bedrijfstraining wordt op basis van een intake uw training samengesteld. Door de modulaire opbouw van de standaardtrainingen kan CleverIQ Trainingen onderdelen toevoegen, wijzigen of laten vervallen. Geen computers of laptops ter beschikking? Geen probleem. Wij richten uw vergaderruimte tot een trainingslokaal.

Kan de training ook online worden verzorgd?

Wij kunnen alle trainingen, dus ook de training Microsoft PowerPoint Basis online verzorgen. Hiervoor richten wij een online lesomgeving volledig voor u in en ontvangt van ons een handleiding hoe u zich kunt inloggen op de online groepstraining. De groepstraining wordt op deze manier virtueel aangeboden.

Ook nieuwsgierig geworden hoe wij trainingen op maat leveren op onze trainingslocaties door heel Nederland  , op uw eigen locatie of online via een virtuele groepstraining? Neem contact met ons op. Wij vertellen het u namelijk graag.

Versie
2013, 2016, 2019, 365

Duur van de training

1 dag

Kosten per persoon

€ 325,- excl. 21% BTW

Trainingsvormen

open-inschrijving, maatwerktraining, bedrijfstraining

Planning

Startdatum en locatie