Skip to content

Training

PowerPoint Basis

Cursus PowerPointMet Microsoft PowerPoint heeft u een krachtige tool om uw presentaties visueel te ondersteunen. In de cursus PowerPoint basis leert u stap voor stap hoe u de basisbeginselen van PowerPoint moet gaan gebruiken, hoe u dia’s kunt opmaken en deze van invulling voorziet door middel van tekst, afbeeldingen, grafieken en/of tabellen.

Voorkennis

Voor de training is geen voorkennis vereist. Wel is gewenst dat de cursist over basis computervaardigheden beschikt.

Inhoud van de cursus PowerPoint Basis
  • Basisbeginselen van het programma PowerPoint
  • Bestaande presentatie bewerken
  • Eerste presentatie opzetten
  • Dia-opmaak
  • Animatie-effecten inzetten
  • Illustraties, figuren en tekenen
  • Tabellen/grafieken invoegen
  • Organigrammen
  • Notitiepagina’s en handouts
Resultaat na de cursus PowerPoint Basis

Na de training PowerPoint basis bent u in staat een eenvoudige presentatie in PowerPoint op te zetten, waarbij opmaak en weergave centraal staan. Ook weet u hoe u handouts en/of notitiepagina kunt uitdraaien als bijlage bij uw presentatie. U kunt zelfs een aantal animatie effecten inzetten om uw presentatie levendiger te maken.

Schrijf je in voor het open rooster

De PowerPoint basis-cursus wordt via het openrooster aangeboden. Hieronder ziet u op welke momenten de cursus wordt aangeboden. Inschrijven gaat erg eenvoudig door op Inschrijven achter uw keuze van datum en locatie te klikken.

[table id=5 /]

 

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname. Op dit certificaat wordt uw naam, de gevolgde cursus, datum en naam van de trainer vermeld. Wanneer wenselijk kan er een kopie van het certificaat worden aangeleverd ten behoeve van de administratie.

Trainingsmateriaal

Elke cursist ontvangt trainingsmateriaal.

Gecertificeerde en ervaren trainers

Microsoft Certified TrainerCleverIQ Trainingen maakt gebruik van gecertificeerde en ervaren trainers voor haar trainingen. Niet alleen ervaring in het verzorgen van trainingen, maar ook praktijkervaring vindt CleverIQ belangrijk. Naar de ervaring met trainingen vindt CleverIQ Trainingen het belangrijk om gebruik te maken van gecertificeerde trainers.
Gecertificeerde trainers zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Ook moeten trainers deze ontwikkelingen aantoonbaar over kunnen brengen. Hiervoor ontvangt de trainer het predikaat Microsoft Certified Trainer, ofwel MCT.

Met deze 2 punten bent u verzekerd van de juiste persoon voor uw trainingsvraagstuk.

Vervolgtrainingen

Wilt u na de cursus PowerPoint Basis een vervolgcursus volgen? De volgende training(en) sluiten probleemloos aan op de cursus PowerPoint Basis;

Bepaal uw leerdoelen met een intake!

Omdat wij u graag laten trainen aan uw persoonlijke behoeften, zijn wij erg nieuwsgierig naar uw eigen motivatie om de training te volgen. Om dit inzichtelijk te maken, maakt CleverIQ Trainingen gebruik van een intakeformulier. Op basis van dit intakeformulier wordt de training op maat samengesteld. Verder is het mogelijk om eigen bestanden in te brengen, zoals bijvoorbeeld een Excel-bestand. Daardoor wordt de training Excel voor gevorderden pragmatisch en bouwt u aan uw eigen vaardigheden die direct toepasbaar zijn.

Maatwerktraining is mogelijk! 

CleverIQ Trainingen kan de training Excel voor Gevorderden voor u op maat leveren. In een maatwerktraining bepaalt u welke onderwerpen u in de training aan bod wilt laten komen? Door de modulaire opbouw is het namelijk mogelijk om onderdelen uit de training te halen of toe te voegen. Wilt u meer informatie over een maatwerktraining, neem dan contact met ons op. Dit kan op telefoonnummer 085 – 060 49 49

 

Versie
2013, 2016, 2019, 2021, 365

Duur van de training

1 dag

Kosten per persoon

€ 315,- excl. 21% BTW

Trainingsvormen

open-inschrijving, maatwerktraining, bedrijfstraining

Planning

Startdatum en locatie