Skip to content

Training

SharePoint Content Management Basis

Bent u verantwoordelijk geworden voor een site of sitecollectie binnen SharePoint en wilt u weten hoe deze in te richten? Dan is de Basis Content Management training de juiste. U leert binnen SharePoint te navigeren, apps toe te voegen en een document management systeem in te richten.

Voorkennis

Voor de training SharePoint Content Management Basis is geen voorkennis vereist. Wel is het prettig voor de training als u al enige basisbegrippen van SharePoint kent. Als voorbereiding op deze training kunt u de training SharePoint voor Eindgebruikers volgen.

Trainingsinhoud

  • Navigeren door een SharePoint-omgeving
  • Inhoud beheren door middel van apps
  • Basis van het rechtenstructuur
  • Documenten beheren door middel van bibliotheken
  • Werken met verschillende pagina’s
  • Goed opzetten en inrichten van inhoud
  • Wiki’s
  • Formulieren
  • Aankondigingen

Resultaat na de training

Na de training bent u in staat om in de kern een site of sitecollectie op te zetten en te beheren. U weet hoe u documenten als beheerder kunt beheren, werken met bibliotheken en weergaven en hoe u formulieren kunt maken.

Wat is Your motivation to success?

Omdat wij u graag laten trainen aan uw persoonlijke behoeften, zijn wij erg nieuwsgierig naar uw eigen motivatie om de training te volgen. Om dit inzchtelijk te maken, maakt CleverIQ Trainingen gebruik van een intakeformulier. Op basis van dit intakeformulier wordt de training op maat samengesteld. Verder is het mogelijk om eigen bestanden in te brengen. Daardoor wordt de training Windows 10 pragmatisch en bouwt u aan uw eigen vaardigheden die direct toepasbaar zijn.

Maatwerk of een SharePoint Content Management training voor uw organisatie?

Bij een maatwerk of bedrijfstraining wordt op basis van een intake uw training samengesteld. Door de modulaire opbouw van de standaardtrainingen kan CleverIQ Trainingen onderdelen toevoegen, wijzigen of laten vervallen.

Ook nieuwsgierig geworden hoe wij trainingen op maat leveren in Enschede, Zwolle, Assen en Arnhem? Neem contact met ons op. Wij vertellen het u namelijk graag.

Versie
2016, 2019, 365

Duur van de training

2 dagen

Kosten per persoon

€ 995,- excl. 21% BTW

Trainingsvormen

open-inschrijving, maatwerktraining, incompany

Planning

Startdatum en locatie