Skip to content

Training

SharePoint Content Management Vervolg

Als Sitebeheerder van een site of Sitecollectie van uw organisatie komen bepaalde taken en verantwoordelijkheden bij u te liggen. Het goed functioneren van de site komt voor een deel in uw handen te liggen. In de training SharePoint Content Management Vervolg krijgt u de vaardigheden om dit op een juiste manier te doen. Waar de training SharePoint Content Management Basis eindigt gaat de Vervolg training verder. Wanneer u de beide trainingen heeft gevolgd, bent u volledig op de hoogte in het beheer van (een deel van) een SharePoint-omgeving.

Voorkennis

Als voorkennis voor de training SharePoint Content Management Vervolg is de training SharePoint Content Management Basis vereist.

Trainingsinhoud

  • Siteverzameling opzetten
  • Site verplaatsen binnen de siteverzameling
  • Navigatie aanpassen
  • Routeren van documenten
  • Werken met My Site
  • Instellen van machtigingen
  • Configureren van persoonlijke instellingen

Resultaat na de training

Na deze vervolgtraining beschikt u over voldoende vaardigheden om een site of sitecollectie binnen uw organisatie te beheren. U weet hoe u machtigingen kunt toepassen, evenals de navigatie van site of sitecollectie naar wens te configureren.

Wat is Your motivation to success?

Omdat wij u graag laten trainen aan uw persoonlijke behoeften, zijn wij erg nieuwsgierig naar uw eigen motivatie om de training te volgen. Om dit inzichtelijk te maken, maakt CleverIQ Trainingen gebruik van een intakeformulier. Op basis van dit intakeformulier wordt de training op maat samengesteld. Verder is het mogelijk om eigen bestanden in te brengen. Daardoor wordt de training Windows 10 pragmatisch en bouwt u aan uw eigen vaardigheden die direct toepasbaar zijn.

Maatwerk of een training voor uw organisatie?

Bij een maatwerk of bedrijfstraining wordt op basis van een intake uw training samengesteld. Door de modulaire opbouw van de standaardtrainingen kan CleverIQ Trainingen onderdelen toevoegen, wijzigen of laten vervallen.

Ook nieuwsgierig geworden hoe wij trainingen op maat leveren in Enschede, Zwolle, Assen en Arnhem? Neem contact met ons op. Wij vertellen het u namelijk graag.

Versie
2016, 2019, 365

Duur van de training

2 dagen

Kosten per persoon

€ 995,- excl. 21% BTW

Trainingsvormen

open-inschrijving, maatwerktraining, incompany

Planning

Startdatum en locatie