Skip to content

Training

SharePoint voor Eindgebruikers

SharePoint is een geïntegreerde omgeving om mensen, processen en gegevens bijeen te brengen. SharePoint wordt vaak als een raamwerk beschreven dat als basis dient voor intranet, extranet en zelfs internet sites te maken. Als eindgebruiker is het goed om te weten hoe je documenten kunt openen, kunt samenwerken aan documenten of informatie van SharePoint kunt halen. In de cursus SharePoint Eindgebruikers leert u hoe!

Voorkennis

Voor de training is geen voorkennis vereist. Wel is gewenst dat de cursist over basis computervaardigheden beschikt.

Inhoud van de cursus SharePoint voor eindgebruikers

 • Structuur van SharePoint
 • Sites
 • Webonderdelen
 • Bibliotheken
 • Lijsten
 • Verschillende weergaven
 • Zoekfunctie
 • Geven van gebruikers rechten
 • Uitchecken documenten
 • Formulieren
 • Ontwerpen van een portal structuur

Resultaat na de training

De training heeft u voorbereid en getraind hoe u dient te werken als eindgebruiker in een SharePoint omgeving. U weet hoe u kunt zoeken in een SharePoint site, hoe u formulieren kunt invullen en documenten kunt openen, bewerken en uit- en inchecken.

Wat is Your motivation to success?

Omdat wij u graag laten trainen aan uw persoonlijke behoeften, zijn wij erg nieuwsgierig naar uw eigen motivatie om de training te volgen. Om dit inzichtelijk te maken, maakt CleverIQ Trainingen gebruik van een intakeformulier. Het intakeformulier maakt het mogelijk om de training geheel op maat te kunnen maken. Verder is het mogelijk om eigen bestanden of situaties in te brengen, zoals bijvoorbeeld een Excel-bestand. Daardoor wordt de training pragmatisch en bouwt u aan uw eigen vaardigheden die direct toepasbaar zijn.

Maatwerk of bedrijfstraining SharePoint voor Eindgebruikers?

Bij een maatwerk of bedrijfstraining wordt op basis van een intake uw training samengesteld. Door de modulaire opbouw van de standaardtrainingen kan CleverIQ Trainingen onderdelen toevoegen, wijzigen of laten vervallen. Geen computers of laptops ter beschikking? Geen probleem. Wij richten uw vergaderruimte tot een trainingslokaal.

Kan de training ook online worden verzorgd?

Wij kunnen alle trainingen, dus ook de training SharePoint voor Eindgebruikers online verzorgen. Hiervoor richten wij een online lesomgeving volledig voor u in en ontvangt van ons een handleiding hoe u zich kunt inloggen op de online groepstraining. De groepstraining wordt op deze manier virtueel aangeboden.
Ook nieuwsgierig geworden hoe wij trainingen op maat leveren op onze trainingslocaties door heel Nederland , op uw eigen locatie of online via een virtuele groepstraining? Neem contact met ons op. Wij vertellen het u namelijk graag.

Versie
2016, 2019, 365

Duur van de training

1 dag

Kosten per persoon

€ 335,- excl. 21% BTW

Trainingsvormen

open-inschrijving, maatwerktraining, incompany

Planning

Startdatum en locatie