Skip to content

Training

Word Gevorderden

cursus WordU heeft de basis inmiddels onder de knie en kunt goed overweg met Microsoft Word. Wilt u grotere documenten gaan opstellen, geavanceerde functies en pagina-instellingen gebruiken of zelf met formulieren en macro’s aan de slag, dan is de cursus Word gevorderden een geschikte training.

Voorkennis

Als voorkennis voor de cursus Word voor gevorderden wordt verwacht dat u over de vaardigheden uit de training Word Basis beschikt.

Trainingsinhoud
 • basisinstellingen aanpassen
 • sjablonen en opmaakprofielen maken, wijzigen en beheren
 • werkbalken aanpassen, beheren, beginstand bedenken
 • plaatjes maken, aanpassen en invoegen
 • tekenobjecten en automatische vormen plaatsen
 • index maken, concordantiebestand, geautomatiseerd markeren van indexgegevens
 • menu maken, aanzetten met toetsenbord, verschijning veranderen
 • bladerobject instellen, overzichtsweergave, niveau verhogen of verlagen
 • sectie-einde invoegen, pagina-instellingen en kop- en voetnoten maken
 • inhoudsopgave inpassen, opmaak toevoegen, bijschrift maken
 • gegevensbestand en hoofddocument maken, samenvoegen en digitaal versturen
 • fouten laten controleren, instellen Word-veld Als…Dan…Anders
 • macro opnemen, uitvoeren, automatiseren en toewijzen aan werkbalk
 • informatie delen met MS Outlook, Excel, PowerPoint en Access
Resultaat van de cursus Word gevorderden

Na afloop van de cursus bent u een gevorderde gebruiker van Microsoft Word. U bent in staat grote documenten op te stellen, automatisch inhoudsopgaven en indexen te laten genereren en zelfs formulieren en macro’s te maken.

Inschrijven voor het open rooster

[table id=2 /]

Wilt u deelnemen aan één van deze open rooster trainingen, klik dan op de knop Inschrijven achter uw gewenste datum en locatie. U wordt naar het inschrijfformulier gebracht.

Certificaat van deelname

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname. Op dit certificaat wordt uw naam, de gevolgde cursus, datum en naam van de trainer vermeld. Wanneer wenselijk kan er een kopie van het certificaat worden aangeleverd ten behoeve van de administratie.

Trainingsmateriaal

Elke cursist ontvangt trainingsmateriaal.

Gecertificeerde en ervaren trainers

Microsoft Certified TrainerCleverIQ Trainingen maakt gebruik van gecertificeerde en ervaren trainers voor haar trainingen. Niet alleen ervaring in het verzorgen van trainingen, maar ook praktijkervaring vindt CleverIQ belangrijk. Naar de ervaring met trainingen vindt CleverIQ Trainingen het belangrijk om gebruik te maken van gecertificeerde trainers.
Gecertificeerde trainers zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Ook moeten trainers deze ontwikkelingen aantoonbaar over kunnen brengen. Hiervoor ontvangt de trainer het predikaat Microsoft Certified Trainer, ofwel MCT.

Met deze 2 punten bent u verzekerd van de juiste persoon voor uw vraagstuk.

Vervolgtrainingen

Wilt u na de cursus Word gevorderden een vervolgcursus volgen? De volgende training(en) sluiten probleemloos aan op de cursus Word Gevorderden;

Bepaal uw leerdoelen met een intake!

Omdat wij u graag laten trainen aan uw persoonlijke behoeften, zijn wij erg nieuwsgierig naar uw motivatie om de training te volgen. Om dit inzichtelijk te maken, maakt CleverIQ Trainingen gebruik van een intakeformulier. Met het intakeformulier wordt bepaald welke onderwerpen er gewenst zijn in de cursus. Verder is het mogelijk om eigen bestanden in te brengen, zoals bijvoorbeeld een Excel-bestand. Hierdoor wordt de cursus Word Gevorderden pragmatisch en bouwt u aan uw eigen vaardigheden die direct toepasbaar zijn.

Maatwerktraining is mogelijk! 

CleverIQ Trainingen kan de training Word Gevorderden voor u op maat leveren. In een maatwerktraining bepaalt u welke onderwerpen u in de training aan bod wilt laten komen! Door de modulaire opbouw is het namelijk mogelijk om onderdelen uit de training te halen of toe te voegen. Wilt u meer informatie over een maatwerktraining, neem dan contact met ons op. Dit kan op telefoonnummer 085 – 060 49 49

Voor meerdere personen de cursus Word Gevorderden? Vraag een in-company cursus aan.

Bent u op zoek naar een cursus Word Gevorderd op uw eigen locatie? Ook dit is geen probleem bij CleverIQ Trainingen. Wij verzorgen al onze cursussen ook op uw locatie. Zelfs wanneer u niet beschikt over voldoende laptops kunnen wij u hierin faciliteren door een ruimte in te richten met onze laptops. Dit scheelt uw medewerkers veel reistijd! Vraag naar de mogelijkheden op 085 – 060 49 49.

Versie
2013, 2016, 2019, 2021, 365

Duur van de training

2 dagen

Kosten per persoon

€ 625,- excl. 21% BTW

Trainingsvormen

open-inschrijving, maatwerktraining, bedrijfstraining, incompany

Planning

Startdatum en locatie