Skip to content

Trainingen

Vind hier het totale trainingsaanbod van CleverIQ Trainingen

Zoek een training

Leer in de cursus Access Basis de basisprincipes van Microsoft Access. Hoe bouw je een database netjes op, hoe maak je relaties en hoe ontwikkel je een eenvoudig formulier om de gegevens te kunnen tonen of in te voeren.
2 dagen
689,-
open-inschrijving, bedrijfstraining, klassikale-training, incompany
In de cursus Access voor gevorderden gaan we verder waar de basis is gestopt. We gaan rapporten en formulieren verder uitbouwen. We gaan queries gebruiken en zelfs een klein stukje VBA om alle mogelijkheden van Microsoft Access te gebruiken.
2 dagen
655,-
open-inschrijving, bedrijfstraining, klassikale-training, incompany
Met deze training Adobe Spark en Canva leer je jouw banners, flyers en nieuwsbrieven te maken en te gebruiken als bijvoorbeeld social content of voor online drukwerk.
2 dagen
650,-
open-inschrijving, bedrijfstraining, incompany
Vandaag de dag is het noodzakelijk om over voldoende computervaardigheden te beschikken. Steeds meer is via het internet geregeld. In deze training leert u de basale vaardigheden om te kunnen werken met de computer.
1 dag
315,-
open-inschrijving, maatwerktraining, incompany
Microsoft Excel is een rekenprogramma die je snel in staat stelt gegevens om te zetten in nuttige informatie. Om berekeningen te maken beschikt Excel over een tal van functies en formules, waarmee u diverse analyses kunt doen.
2 dagen
625,-
open-inschrijving, maatwerktraining, incompany
Ga de diepte in met de cursus Excel voor gevorderden. Zo leert u tabellen te gebruiken, opmaak verder aan te passen en geavanceerde functies te gebruiken
2 dagen
625,-
open-inschrijving, maatwerktraining, incompany
Met deze 2-daagse training Functioneel Beheer Office 365 geeft u de inzichten in werkzaamheden en processen om een Office 365-omgeving te maken, in te richten en te beheren.
2 dagen
1095,-
open-inschrijving, maatwerktraining, bedrijfstraining
Leer in een praktische training hoe je notities en aantekeningen digitaal en centraal kunt opslaan met Microsoft OneNote. Naast het maken van notitieblokken leer je hoe je met collega’s kunt delen in Microsoft 365 of SharePoint.
1 dag
335,-
open-inschrijving, maatwerktraining, bedrijfstraining, incompany
Microsoft Planner is de projectmanagement app binnen Microsoft 365. Met Planner kunt u taken en werkzaamheden binnen Teams of projecten vereenvoudigen en volgen. Microsoft Planner is geïntegreerd in Microsoft 365-apps, waarmee veel voordelen te behalen zijn. Hoe u deze voordelen kunt bereiken, leer je in de training Taakbeheer met Microsoft Planner.
1 dagdeel
225,-
open-inschrijving, maatwerktraining, incompany
Met een tool als Microsoft Power Automate wordt het erg makkelijk gemaakt om geautomatiseerde werkstromen in Microsoft 365 te maken. Leer hoe je bedrijfsprocessen kunt automatiseren door het gebruik van Microsoft Power Automate.
1 dag
335,-
open-inschrijving, maatwerktraining, incompany

Snelle verwijzing naar de cursusoverzichten

CleverIQ heeft meer dan 30 cursussen, verdeeld onder 11 categoriën. Onderstaand vindt u de diverse overzichtspagina’s terug in het totale aanbod van CleverIQ. Op de overzichtspagina’s vindt u meer informatie over de cursussen in de categorie en op welke wijze deze worden aangeboden.