Skip to content

Microsoft 365

Binnen het Microsoft 365-platform zijn veel online apps die  bijdragen in de dagelijkse werkzaamheden. 

Het Microsoft 365-platform groeit steeds verder door. Inmiddels bestaat het Microsoft 365-platform uit meer dan 25 applicaties. Sommige ervan zijn grote, belangrijke applicaties – zoals Microsoft Team- en een heel aantal van kleiner formaat. Toch zijn deze kleinere applicaties belangrijk in het dagelijks werk van medewerkers, doordat ze van toegevoegde waarde kunnen zijn in een bepaalde handeling of uitvoering.

Binnen deze categorie vindt u diverse cursussen voor elk van deze apps.

Meer informatie of advies?

Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een in-company aanvragen? 

Marco Kooiker

085 - 060 49 49

info@cleveriq.nl

Cursusaanbod Microsoft 365

Onderstaand vindt u het cursusaanbod van CleverIQ Trainingen in deze categorie. Deze standaardtrainingen worden aangeboden via het Open Rooster op één van de trainingslocatie. 

cursus OneDrive

OneDrive voor bedrijven

OneDrive voor bedrijven is dé vervanger van de ouderwetse ‘Mijn Documenten’ op kantoor. In deze OneDrive cursus weet je snel de weg te vinden in deze handige tool om slim samen te werken. 

cursus OneNote

OneNote

Leer in een praktische training hoe je notities en aantekeningen digitaal en centraal kunt opslaan met Microsoft OneNote. Naast het maken van notitieblokken leer je hoe je ze met collega’s kunt delen.

 

cursus Planner

Microsoft Planner

Microsoft Planner is de projectmanagement app binnen Microsoft 365. Met Planner kunt u taken en werkzaamheden binnen Teams of project vereenvoudigen en volgen. Planner is geintegreerd met Microsoft 365-apps. 

Op zoek naar één van de bovengenoemde cursussen voor een groep collega's?

Bij een in-company cursus Teams zijn er veel meer mogelijkheden om de perfecte training voor uw medewerkers samen te stellen. Zo zijn de inhoud, duur, locatie en uitvoering zijn daarin variabel. En met een in-company cursus is de prijs nog het meest aantrekkelijk met een voordeel die kan oplopen tot ruim 60%.

pexels jopwell 2422293 1