Skip to content

Microsoft Access

Leer met Microsoft Access om databases te maken en te gebruiken. Ontwikkel formulieren om gegevens uit de database overzichtelijk weer te geven of data te delen met andere applicaties.

Eén van de meest geavanceerde applicaties binnen de klassikale kantoorapplicatie is toch wel Microsoft Access. Met Microsoft Access maak je databases om gegevens in op te slaan. Daarbij ontwikkel je formulieren en rapporten om deze gegevens helder en overzichtelijk weer te geven.

In de cursus Access Basis leer je hoe je een database opzet, om in de cursus Access Gevorderd formulieren en rapportages te gaan maken. 

Meer informatie of advies?

Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een in-company aanvragen? 

Marco Kooiker

085 - 060 49 49

info@cleveriq.nl

Cursusaanbod Microsoft Access

Onderstaand vindt u het cursusaanbod van CleverIQ Trainingen in de categorie Microsoft Excel. Deze standaardtrainingen worden aangeboden via het Open Rooster op één van de trainingslocatie. 

cursusAccess

Access Basis

Leer in de cursus Access Basis de basisprincipes van Microsoft Access. Hoe bouw je een database netjes op, hoe maak je relaties en hoe ontwikkel je een eenvoudig formulier om de gegevens te kunnen tonen of in te voeren. De cursus kan in alle versies worden aangeboden.

cursusAccess

Access Gevorderd

In de cursus Access voor gevorderden gaan we verder waar de basis is gestopt. We gaan rapporten en formulieren verder uitbouwen. We gaan queries gebruiken en zelfs een klein stukje VBA om alle mogelijkheden van Microsoft Access te gebruiken.

Op zoek naar een cursus Access voor een groep collega's?

Bij een in-company cursus Access zijn er veel meer mogelijkheden om de perfecte training voor uw medewerkers samen te stellen. Zo zijn de inhoud, duur, locatie en uitvoering zijn daarin variabel. En met een in-company cursus is de prijs nog het meest aantrekkelijk met een voordeel die kan oplopen tot ruim 60%.

pexels jopwell 2422293 1