Skip to content

Cursus Excel

Wij bieden een ruim aantal cursussen aan op Microsoft Excel. Hier vindt u informatie over het volgen van een training.

Eén van de meest gebruikte applicaties uit het kantoorautomatisering is Microsoft Excel. Microsoft Excel is een digitaal rekenblad waarmee berekeningen kunnen worden gemaakt. Door de verregaande mogelijkheden die Microsoft Excel heeft, wordt het door veel mensen gebruikt in nagenoeg alle sectoren. 

Microsoft Excel maakt steeds meer mogelijk. Door middel van gerichte training of cursus Excel biedt CleverIQ voor een ieder een geschikte training aan. En mocht deze er niet zijn, dan kunnen we deze dankzij de modulaire opbouw tot een maatwerktraining samenstellen.

Meer informatie of advies?

Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een in-company aanvragen? 

Marco Kooiker

085 - 060 49 49

info@cleveriq.nl

Cursusaanbod Microsoft Excel

Onderstaand vindt u het cursusaanbod van CleverIQ Trainingen in de categorie Microsoft Excel. Deze standaardtrainingen worden aangeboden via het Open Rooster op één van de trainingslocatie. 

cursus Excel

Excel Basis

In de cursus Excel Basis leer je hoe je het programma je eigen kunt maken. We gaan aan de slag met de basisprincipes van Excel en bouwen deze verder uit totdat je in staat bent om zelfstandig berekeningen en overzichten in Excel te maken

cursus Excel

Excel Gevorderd

In deze cursus Excel Gevorderd gaan we de diepte in. Zo gaan we aan de slag met celnamen, nesten van functies en de opmaak in cellen. Een draaitabel en draaigrafiek komen ook aan de orde. De gevorderdencursus is een vervolg op de basiscursus.

cursus Excel

Excel VBA

Wanneer je nog meer uit Excel wilt halen kan het goed mogelijk zijn dat je hiervoor geen standaard-mogelijkheden hebt. Ofwel, je zult zelf een bepaalde opdracht moeten programmeren. In de Excel VBA-cursus gaan we VBA programmeren en in Excel gebruiken.

Op zoek naar de cursus Excel voor een groep collega's?

Bij een in-company cursus zijn er veel meer mogelijkheden om de perfecte training voor uw medewerkers samen te stellen. Zo zijn de inhoud, duur, locatie en uitvoering zijn daarin variabel. En met een in-company cursus is de prijs nog het meest aantrekkelijk met een voordeel die kan oplopen tot ruim 60%.

pexels jopwell 2422293 1

Trainingen op verschillend niveau

De trainingen van CleverIQ Trainingen worden ingedeeld op 3 niveaus, te weten een Basis, Gevorderd of Expertniveau. Deze niveaus zijn opeenvolgend, een gevorderdencursus is dus pas goed te volgen wanneer u de basiskennis van dit onderwerp reeds beheerst.

Basis

Het basisniveau is voor iedereen geschikt. In een basiscursus worden de elementaire onderdelen van de applicatie of onderwerp behandeld. De onderwerpen uit een basiscursus zijn in principe voor elke gebruiker van de applicatie geschikt en iets wat dagelijks gebruikt zal gaan worden. Na het afronden van een basistraining is de deelnemer dan ook in staat om dagelijkse werkzaamheden in de applicatie te kunnen uitvoeren.

Gevorderd

Een training in een gevorderd niveau is geschikt voor de meer geavanceerdere gebruikers van een applicatie. In deze training worden doorgaans onderwerpen behandeld die niet iedereen binnen een organisatie zal gaan gebruiken, maar een selecte groep. Een training van het gevorderdniveau sluit aan op de basis, het is dus voor de cursist belangrijk dat hij of zij deze kennis bezit.

Expert

Een cursus op het expertniveau komt over het algemeen niet veel voor en is voor slechts een kleine groep interessant. In een expert training worden onderwerpen behandeld die zeer geavanceerd zijn en waar mogelijk wat geprogrammeerd moet gaan worden met bijvoorbeeld VBA of PowerShell.