Skip to content

Microsoft Outlook

Sta in verbinding met Microsoft Outlook. Ontvang mail, beheer je agenda of plan Teams-vergaderingen vanuit Outlook. Doe een cursus Outlook om dit te leren.

Steeds meer is Microsoft Outlook een communicatiemiddel geworden. Niet alleen beheer je je mail in Outlook, maar ook beheer je je agenda’s of plan je Teams-vergaderingen. Door de introductie van hybride (thuis)werken is Outlook ook het platform geworden om te zien of iemand beschikbaar en/of bereikbaar is. 

Een goede beheersing van Outlook is dus belangrijk. In de cursus Outlook Basis leer je Microsoft Outlook te gebruiken. Wil je meer halen uit Outlook en bijvoorbeeld je mail indelen of structureren met categoriën, volg dan de cursus Outlook Gevorderden.

Meer informatie of advies?

Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een in-company aanvragen? 

Marco Kooiker

085 - 060 49 49

info@cleveriq.nl

Cursusaanbod Microsoft Outlook

CleverIQ beschikt over een ruim aanbod aan Outlook-cursussen. Naast de basis cursus Outlook is er ook een cursus Outlook voor secretaresses en Timemanagement met Outlook. 

cursus Outlook

Outlook

Met het programma Microsoft Outlook kunt u uw mail, contactpersonen en agenda beheren. Wereldwijd is Microsoft Outlook één van de meest gebruikt e-mailapplicaties. In deze training leert u hoe u e-mail kunt verzenden, ontvangen, beantwoorden en doorsturen.

Op zoek naar een cursus Outlook voor een groep collega's?

Bij een in-company cursus Outlook zijn er veel meer mogelijkheden om de perfecte training voor uw medewerkers samen te stellen. Zo zijn de inhoud, duur, locatie en uitvoering zijn daarin variabel. En met een in-company cursus is de prijs nog het meest aantrekkelijk met een voordeel die kan oplopen tot ruim 60%.

pexels jopwell 2422293 1
Trainingen op verschillend niveau

De trainingen van CleverIQ Trainingen worden ingedeeld op 3 niveaus, te weten een Basis, Gevorderd of Expertniveau. Deze niveaus zijn opeenvolgend, een gevorderdencursus is dus pas goed te volgen wanneer u de basiskennis van dit onderwerp reeds beheerst.

Basis

Het basisniveau is voor iedereen geschikt. In een basiscursus worden de elementaire onderdelen van de applicatie of onderwerp behandeld. De onderwerpen uit een basiscursus zijn in principe voor elke gebruiker van de applicatie geschikt en iets wat dagelijks gebruikt zal gaan worden. Na het afronden van een basistraining is de deelnemer dan ook in staat om dagelijkse werkzaamheden in de applicatie te kunnen uitvoeren.

Gevorderd

Een training in een gevorderd niveau is geschikt voor de meer geavanceerdere gebruikers van een applicatie. In deze training worden doorgaans onderwerpen behandeld die niet iedereen binnen een organisatie zal gaan gebruiken, maar een selecte groep. Een training van het gevorderdniveau sluit aan op de basis, het is dus voor de cursist belangrijk dat hij of zij deze kennis bezit.

Expert

Een cursus op het expertniveau komt over het algemeen niet veel voor en is voor slechts een kleine groep interessant. In een expert training worden onderwerpen behandeld die zeer geavanceerd zijn en waar mogelijk wat geprogrammeerd moet gaan worden met bijvoorbeeld VBA of PowerShell.