Skip to content

Microsoft PowerPoint

Maak met Microsoft PowerPoint de meest indrukwekkende presentaties. Wij leren je hoe je dit kunt doen.

Met het volgen van een cursus PowerPoint haal je het maximale uit je presentaties. Microsoft PowerPoint bied je namelijk veel mogelijkheden om je boodschap op een attractieve manier te presenteren. Zelfs met de toevoeging van audio en video kun je nog meer vertellen in je presentatie. Maar zelfs een klikbare afbeelding maken in SharePoint door middel van PowerPoint is mogelijk.

Meer informatie of advies?

Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een in-company aanvragen? 

Marco Kooiker

085 - 060 49 49

info@cleveriq.nl

Cursusaanbod Microsoft PowerPoint

Onderstaand vindt u het cursusaanbod van CleverIQ Trainingen in de categorie Microsoft PowerPoint. Deze standaardtrainingen worden aangeboden via het Open Rooster op één van de trainingslocatie. Kies welke cursus PowerPoint voor u het meest geschikt is.

Cursus PowerPoint

PowerPoint Basis

Met Microsoft PowerPoint heeft u een krachtige tool om uw presentaties visueel te ondersteunen. In de basistraining leert u stap voor stap hoe u de basisbeginselen van PowerPoint moet gaan gebruiken, hoe u dia’s kunt opmaken en deze van invulling voorziet.

Cursus PowerPoint

PowerPoint Gevorderd

U kunt een presentatie in de basis maken, maar wilt er nu graag meer uithalen? Met de PowerPoint Gevorderd-training gaan we een stap verder en leert u hoe u kunt werken met diverse weergaven, hoe u met objecten kunt werken en afbeeldingen kunt toevoegen.

Op zoek naar een cursus PowerPoint voor een groep collega's?

Bij een in-company cursus PowerPoint zijn er veel meer mogelijkheden om de perfecte training voor uw medewerkers samen te stellen. Zo zijn de inhoud, duur, locatie en uitvoering zijn daarin variabel. En met een in-company training PowerPoint is de prijs nog het meest aantrekkelijk met een voordeel die kan oplopen tot ruim 60%.

pexels jopwell 2422293 1
Trainingen op verschillend niveau

De trainingen van CleverIQ Trainingen worden ingedeeld op 3 niveaus, te weten een Basis, Gevorderd of Expertniveau. Deze niveaus zijn opeenvolgend, een gevorderdencursus is dus pas goed te volgen wanneer u de basiskennis van dit onderwerp reeds beheerst. Voor de cursus PowerPoint zijn er 2 niveaus beschikbaar.

Basis

Het basisniveau is voor iedereen geschikt. In een basiscursus worden de elementaire onderdelen van de applicatie of onderwerp behandeld. De onderwerpen uit een basiscursus zijn in principe voor elke gebruiker van de applicatie geschikt en iets wat dagelijks gebruikt zal gaan worden. Na het afronden van een basistraining is de deelnemer dan ook in staat om dagelijkse werkzaamheden in de applicatie te kunnen uitvoeren.

Gevorderd

Een training in een gevorderd niveau is geschikt voor de meer geavanceerdere gebruikers van een applicatie. In deze training worden doorgaans onderwerpen behandeld die niet iedereen binnen een organisatie zal gaan gebruiken, maar een selecte groep. Een training van het gevorderdniveau sluit aan op de basis, het is dus voor de cursist belangrijk dat hij of zij deze kennis bezit.

Expert

Een cursus op het expertniveau komt over het algemeen niet veel voor en is voor slechts een kleine groep interessant. In een expert training worden onderwerpen behandeld die zeer geavanceerd zijn en waar mogelijk wat geprogrammeerd moet gaan worden met bijvoorbeeld VBA of PowerShell.