Skip to content

Microsoft Project

Werkt u vaak projectmatig, dan kan het goed zijn dat u gebruik maakt van Microsoft Project. Met de cursus Microsoft Project leert u omgaan met deze fantastische applicatie.

Microsoft Project is de software voor projectbeheer binnen het software-landschap van Microsoft. Met Project is het mogelijk om de meest ingewikkelde planning te maken en inzicht te krijgen in het vereiste aantal uren werk, de resources die nodig zijn en de totale projectduur. In de cursus Microsoft Project leer je hoe je het pakket je eigen kunt maken.

Meer informatie of advies?

Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een in-company aanvragen? 

Marco Kooiker

085 - 060 49 49

info@cleveriq.nl

Welke cursus Microsoft Project zoekt u?

Onderstaand vindt u het cursusaanbod van CleverIQ Trainingen in de categorie Microsoft Project. Deze standaardtrainingen worden aangeboden via het Open Rooster op één van de trainingslocaties. We bieden de cursus Microsoft Project aan in 2 verschillende varianten. 

cursusProject

Microsoft Project (2 dagen)

Leer in de cursus Microsoft Project de basisprincipes van Microsoft Access. Hoe bouw je een database netjes op, hoe maak je relaties en hoe ontwikkel je een eenvoudig formulier om de gegevens te kunnen tonen of in te voeren. De cursus kan in alle versies worden aangeboden.

cursusProject

Microsoft Project (4 dagen)

In de cursus Access voor gevorderden gaan we verder waar de basis is gestopt. We gaan rapporten en formulieren verder uitbouwen. We gaan queries gebruiken en zelfs een klein stukje VBA om alle mogelijkheden van Microsoft Access te gebruiken.

Een cursus Project voor een groep collega's?

Bij een in-company cursus Project zijn er veel meer mogelijkheden om de perfecte training voor uw medewerkers samen te stellen. Zo zijn de inhoud, duur, locatie en uitvoering zijn daarin variabel. En met een in-company cursus is de prijs nog het meest aantrekkelijk met een voordeel die kan oplopen tot ruim 60%.

pexels jopwell 2422293 1
Trainingen op verschillend niveau

De trainingen van CleverIQ Trainingen worden ingedeeld op 3 niveaus, te weten een Basis, Gevorderd of Expertniveau. Deze niveaus zijn opeenvolgend, een gevorderdencursus is dus pas goed te volgen wanneer u de basiskennis van dit onderwerp reeds beheerst.

Basis

Het basisniveau is voor iedereen geschikt. In een basiscursus worden de elementaire onderdelen van de applicatie of onderwerp behandeld. De onderwerpen uit een basiscursus zijn in principe voor elke gebruiker van de applicatie geschikt en iets wat dagelijks gebruikt zal gaan worden. Na het afronden van een basistraining is de deelnemer dan ook in staat om dagelijkse werkzaamheden in de applicatie te kunnen uitvoeren.

Gevorderd

Een training in een gevorderd niveau is geschikt voor de meer geavanceerdere gebruikers van een applicatie. In deze training worden doorgaans onderwerpen behandeld die niet iedereen binnen een organisatie zal gaan gebruiken, maar een selecte groep. Een training van het gevorderdniveau sluit aan op de basis, het is dus voor de cursist belangrijk dat hij of zij deze kennis bezit.

Expert

Een cursus op het expertniveau komt over het algemeen niet veel voor en is voor slechts een kleine groep interessant. In een expert training worden onderwerpen behandeld die zeer geavanceerd zijn en waar mogelijk wat geprogrammeerd moet gaan worden met bijvoorbeeld VBA of PowerShell.