Skip to content

Microsoft SharePoint

Met Microsoft SharePoint kun je gegevens en bestanden delen en organiseren. Ook biedt het mogelijkheden om intranets of websites te maken om informatie of nieuws te delen en te communiceren.

Met Microsoft SharePoint zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarom bieden wij de cursus SharePoint aan voor verschillende doelgroepen en diverse niveaus. Met Microsoft SharePoint is het mogelijk een communicatieportaal te maken waarop nieuwsberichten of agendapunten worden gepubliceerd, maar ook als ‘vervanger’ van netwerkschrijven om bestanden op te slaan in ‘de cloud’. En misschien wel beide.

Leer Microsoft SharePoint te gebruiken zoals het bedoeld met de juiste cursus SharePoint. Wij adviseren u graag welke cursus voor u het meest geschikt is.

Meer informatie of advies?

Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een in-company aanvragen? 

Marco Kooiker

085 - 060 49 49

info@cleveriq.nl

Cursusaanbod Microsoft SharePoint

Hier vindt u het aanbod voor SharePoint cursussen. Hieronder valt zowel een cursus SharePoint voor de eindgebruikers als de cursus SharePoint voor beheerders van een SharePoint-pagina. Laat u goed informeren welke training SharePoint voor uw situatie het meest geschikt is.

SharePoint_256x256

SharePoint voor eindgebruikers

Leer in de cursus SharePoint voor eindgebruikers hoe u SharePoint kunt gebruiken in uw dagelijks werk, ongeacht of het nu gebruikt wordt als communicatieplatform of documentopslag. De cursus SharePoint voor eindgebruikers kent standaard een duur van 1 dag.

SharePoint_256x256

SharePoint Sitebeheer
Basis

Gaat u een pagina of (team)site beheren voor uw organisatie, dan is het goed om te weten hoe u deze kunt inrichten en onderhouden. In de cursus SharePoint Sitebeheer Basis leert u pagina’s te maken en/of te voorzien van webparts, zoals de documentbibliotheek en de nieuws webpart.

SharePoint_256x256

SharePoint Sitebeheer Gevorderd

Heeft u een pagina of site van uw organisatie in beheer en reeds de basiscursus SharePoint Sitebeheer gevolgd, dan is een logisch gevolg hierop de Gevorderdencursus. Hier gaan we verder in op diverse webparts maar ook op de machtigingen in uw SharePoint-site.

Op zoek naar een cursus SharePoint voor een groep collega's?

Bij een in-company cursus SharePoint zijn er veel meer mogelijkheden om de perfecte training voor uw medewerkers samen te stellen. Zo zijn de inhoud, duur, locatie en uitvoering zijn daarin variabel. En met een in-company cursus is de prijs nog het meest aantrekkelijk met een voordeel die kan oplopen tot ruim 60%.

pexels jopwell 2422293 1
Trainingen op verschillend niveau

De trainingen van CleverIQ Trainingen worden ingedeeld op 3 niveaus, te weten een Basis, Gevorderd of Expertniveau. Deze niveaus zijn opeenvolgend, een gevorderdencursus is dus pas goed te volgen wanneer u de basiskennis van dit onderwerp reeds beheerst.

Basis

Het basisniveau is voor iedereen geschikt. In een basiscursus worden de elementaire onderdelen van de applicatie of onderwerp behandeld. De onderwerpen uit een basiscursus zijn in principe voor elke gebruiker van de applicatie geschikt en iets wat dagelijks gebruikt zal gaan worden. Na het afronden van een basistraining is de deelnemer dan ook in staat om dagelijkse werkzaamheden in de applicatie te kunnen uitvoeren.

Gevorderd

Een training in een gevorderd niveau is geschikt voor de meer geavanceerdere gebruikers van een applicatie. In deze training worden doorgaans onderwerpen behandeld die niet iedereen binnen een organisatie zal gaan gebruiken, maar een selecte groep. Een training van het gevorderdniveau sluit aan op de basis, het is dus voor de cursist belangrijk dat hij of zij deze kennis bezit.

Expert

Een cursus op het expertniveau komt over het algemeen niet veel voor en is voor slechts een kleine groep interessant. In een expert training worden onderwerpen behandeld die zeer geavanceerd zijn en waar mogelijk wat geprogrammeerd moet gaan worden met bijvoorbeeld VBA of PowerShell.