Skip to content

Microsoft Teams

In de cursus Teams leert u hoe u kunt samenwerken met collega’s of externen in Microsoft Teams. 

Microsoft Teams is één van de nieuwste applicaties binnen de cloudtechniek van Microsoft, maar maakt een opmars om één van de meestgebruikte apps te worden. Met Microsoft Teams staat niets meer een soepele samenwerking in de weg. Microsoft Teams biedt u de mogelijkheid om te chatten met elkaar, te bellen en zelfs een videovergadering te organiseren. Gezamenlijk werken aan een document? Ook dat is mogelijk met Microsoft Teams. 

Met de diverse cursussen van Microsoft Teams leert u de applicatie in optima forma te gebruiken.

Meer informatie of advies?

Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een in-company aanvragen? 

Marco Kooiker

085 - 060 49 49

info@cleveriq.nl

Welke cursus Teams is voor u geschikt?

Onderstaand vindt u het cursusaanbod van CleverIQ Trainingen in de categorie Microsoft Teams. Deze standaardtrainingen worden aangeboden via het Open Rooster op één van de trainingslocaties. De cursus Teams wordt op 2 verschillende niveau’s aangeboden.

Cursus Microsoft Teams

Microsoft Teams Basis

Microsoft Teams stelt gebruikers in staat om snel binnen Office 365 een omgeving te maken waarin in teamverband kan worden samengewerkt. Binnen Teams komen veel zaken samen, zodat de mogelijkheid om te chatten, vergaderingen te beleggen en het samenwerken aan Word- of Excel documenten. 

Cursus Microsoft Teams

Microsoft Teams Gevorderd

Na de basis van Microsoft Teams in de vingers te hebben, begint nu het echte werk. Leer in vergaderingen je beeldscherm en geluid te delen, de opties voor een vergadering aan te passen en zelfs een live-event te organiseren. Verder wordt er gekeken naar de samenwerkingshub die Microsoft Teams kan leveren, op het gebied van bestandsbeheer en tabbladen.

Op zoek naar een cursus Teams voor een groep collega's?

Bij een in-company cursus Teams zijn er veel meer mogelijkheden om de perfecte training voor uw medewerkers samen te stellen. Zo zijn de inhoud, duur, locatie en uitvoering zijn daarin variabel. En met een in-company training Teams is de prijs nog het meest aantrekkelijk met een voordeel die kan oplopen tot ruim 60%.

pexels jopwell 2422293 1
Trainingen op verschillend niveau

De trainingen van CleverIQ Trainingen worden ingedeeld op 3 niveaus, te weten een Basis, Gevorderd of Expertniveau. Deze niveaus zijn opeenvolgend, een gevorderdencursus is dus pas goed te volgen wanneer u de basiskennis van dit onderwerp reeds beheerst.

Basis

Het basisniveau is voor iedereen geschikt. In een basiscursus worden de elementaire onderdelen van de applicatie of onderwerp behandeld. De onderwerpen uit een basiscursus zijn in principe voor elke gebruiker van de applicatie geschikt en iets wat dagelijks gebruikt zal gaan worden. Na het afronden van een basistraining is de deelnemer dan ook in staat om dagelijkse werkzaamheden in de applicatie te kunnen uitvoeren.

Gevorderd

Een training in een gevorderd niveau is geschikt voor de meer geavanceerdere gebruikers van een applicatie. In deze training worden doorgaans onderwerpen behandeld die niet iedereen binnen een organisatie zal gaan gebruiken, maar een selecte groep. Een training van het gevorderdniveau sluit aan op de basis, het is dus voor de cursist belangrijk dat hij of zij deze kennis bezit.

Expert

Een cursus op het expertniveau komt over het algemeen niet veel voor en is voor slechts een kleine groep interessant. In een expert training worden onderwerpen behandeld die zeer geavanceerd zijn en waar mogelijk wat geprogrammeerd moet gaan worden met bijvoorbeeld VBA of PowerShell.