Skip to content

Microsoft Visio

Microsoft Visio is de applicatie wanneer je processen of schema’s wil gaan maken. Met een cursus Visio leer je deze zelf te ontwikkelen.

Wilt u schema’s of processen gaan maken met Microsoft Visio en mist u hiervoor de kennis en vaardigheden? In een cursus Visio leren wij u hoe u deze kunt maken, zodat u een logische of technische weergave kunt maken van een proces of schema. Welke vormen kunt u gebruiken, hoe maakt u een heldere opmaak en kunt u tekst toevoegen. Omdat uit te vinden is een cursus Visio ideaal.

Meer informatie of advies?

Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een in-company aanvragen? 

Marco Kooiker

085 - 060 49 49

info@cleveriq.nl

Cursusaanbod Microsoft Visio

Onderstaand vindt u het cursusaanbod van CleverIQ Trainingen in de categorie Microsoft Visio. Deze standaardtrainingen worden aangeboden via het Open Rooster op één van de trainingslocaties. 

cursusVisio

Visio

In de cursus Visio leert u het programma te gebruiken voor professioneel ogende diagrammen en schema’s te maken. Denk aan stroomschema’s, organogrammen en andere visuele waargaven. 

Een cursus Visio voor een groep collega's organiseren?

Bij een in-company cursus Visio zijn er veel meer mogelijkheden om de perfecte training voor uw medewerkers samen te stellen. Zo zijn de inhoud, duur, locatie en uitvoering zijn daarin variabel. En met een in-company cursus is de prijs nog het meest aantrekkelijk met een voordeel die kan oplopen tot ruim 60%.

pexels jopwell 2422293 1
Trainingen op verschillend niveau

De trainingen van CleverIQ Trainingen worden ingedeeld op 3 niveaus, te weten een Basis, Gevorderd of Expertniveau. Deze niveaus zijn opeenvolgend, een gevorderdencursus is dus pas goed te volgen wanneer u de basiskennis van dit onderwerp reeds beheerst.

Basis

Het basisniveau is voor iedereen geschikt. In een basiscursus worden de elementaire onderdelen van de applicatie of onderwerp behandeld. De onderwerpen uit een basiscursus zijn in principe voor elke gebruiker van de applicatie geschikt en iets wat dagelijks gebruikt zal gaan worden. Na het afronden van een basistraining is de deelnemer dan ook in staat om dagelijkse werkzaamheden in de applicatie te kunnen uitvoeren.

Gevorderd

Een training in een gevorderd niveau is geschikt voor de meer geavanceerdere gebruikers van een applicatie. In deze training worden doorgaans onderwerpen behandeld die niet iedereen binnen een organisatie zal gaan gebruiken, maar een selecte groep. Een training van het gevorderdniveau sluit aan op de basis, het is dus voor de cursist belangrijk dat hij of zij deze kennis bezit.

Expert

Een cursus op het expertniveau komt over het algemeen niet veel voor en is voor slechts een kleine groep interessant. In een expert training worden onderwerpen behandeld die zeer geavanceerd zijn en waar mogelijk wat geprogrammeerd moet gaan worden met bijvoorbeeld VBA of PowerShell.