Skip to content

Microsoft Word

Wij bieden meerdere trainingen voor Microsoft Word aan. Zoek welke training het beste bij je past

Microsoft Word is ’s wereld bekendste tekstverwerker. Met Microsoft Word kan alles worden gemaakt wat draait om ‘woorden’. Zo is het mogelijk om met Microsoft Word brieven te maken, verslagen te maken tot boekwerken en handleidingen. Alles is mogelijk met Microsoft Word.

Doordat Microsoft Word continu in ontwikkeling is, geldt dit ook voor de cursus Word Basis en cursus Word Gevorderd. Onze cursussen worden doorlopend vernieuwd en aangevuld met de nieuwe functionaliteiten van Microsoft Word. Zo bent u verzekerd van de meest actuele onderwerpen in onze trainingen. 

Meer informatie of advies?

Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een in-company aanvragen? 

Marco Kooiker

085 - 060 49 49

info@cleveriq.nl

Cursusaanbod Microsoft Word

Vind onderstaand de cursus Word van uw keuze. Weet u niet welke cursus voor u geschikt is, neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag in de juiste keuze voor u.

cursus Word

Word Basis

In de cursus Excel Basis leer je hoe je het programma je eigen kunt maken. We gaan aan de slag met de basisprincipes van Excel en bouwen deze verder uit totdat je in staat bent om zelfstandig berekeningen en overzichten in Excel te maken

cursus Word

Word Gevorderd

In deze cursus Excel Gevorderd gaan we de diepte in. Zo gaan we aan de slag met celnamen, nesten van functies en de opmaak in cellen. Een draaitabel en draaigrafiek komen ook aan de orde. De gevorderdencursus is een vervolg op de basiscursus.

Op zoek naar een cursus Word voor een groep collega's?

Bij een in-company cursus zijn er veel meer mogelijkheden om de perfecte training voor uw medewerkers samen te stellen. Zo zijn de inhoud, duur, locatie en uitvoering zijn daarin variabel. En met een in-company cursus is de prijs nog het meest aantrekkelijk met een voordeel die kan oplopen tot ruim 60%.

pexels jopwell 2422293 1
Trainingen op verschillend niveau

De trainingen van CleverIQ Trainingen worden ingedeeld op 3 niveaus, te weten een Basis, Gevorderd of Expertniveau. Deze niveaus zijn opeenvolgend, een gevorderdencursus is dus pas goed te volgen wanneer u de basiskennis van dit onderwerp reeds beheerst.

Basis

Het basisniveau is voor iedereen geschikt. In een basiscursus worden de elementaire onderdelen van de applicatie of onderwerp behandeld. De onderwerpen uit een basiscursus zijn in principe voor elke gebruiker van de applicatie geschikt en iets wat dagelijks gebruikt zal gaan worden. Na het afronden van een basistraining is de deelnemer dan ook in staat om dagelijkse werkzaamheden in de applicatie te kunnen uitvoeren.

Gevorderd

Een training in een gevorderd niveau is geschikt voor de meer geavanceerdere gebruikers van een applicatie. In deze training worden doorgaans onderwerpen behandeld die niet iedereen binnen een organisatie zal gaan gebruiken, maar een selecte groep. Een training van het gevorderdniveau sluit aan op de basis, het is dus voor de cursist belangrijk dat hij of zij deze kennis bezit.

Expert

Een cursus op het expertniveau komt over het algemeen niet veel voor en is voor slechts een kleine groep interessant. In een expert training worden onderwerpen behandeld die zeer geavanceerd zijn en waar mogelijk wat geprogrammeerd moet gaan worden met bijvoorbeeld VBA of PowerShell.