Skip to content

Office 2021

De meest recente versie van de offline Office variant is Office 2021. CleverIQ biedt met de cursus Office 2021 u de basis voor het werken met deze Office-variant.

Microsoft heeft zowel een offline als een cloudvariant van Microsoft Office. Waar de cloudvariant beschikt over meer apps en het cloud-gebaseerd werken ondersteunt is Office 2021 de opvolger van Office 2019 en meer gericht op het offline werken, hetgeen we kennen vanuit eerdere Office-versies. Een cursus Office 2021 leert u de basis van het werken met de nieuwste versie van Microsoft Office

Cursusaanbod Office 2021

Onderstaand vindt u het cursusaanbod van CleverIQ Trainingen in de categorie Office 2021. Deze standaardtrainingen worden aangeboden via het Open Rooster. U kunt op ‘meer informatie’ klikken om naar de trainingspagina te navigeren.

Als Sitebeheerder van een site of Sitecollectie van uw organisatie komen bepaalde taken en verantwoordelijkheden bij u te liggen. Het goed functioneren van de site komt voor een deel in uw handen te liggen. In de training SharePoint Content Management Vervolg krijgt u de vaardigheden om dit op een juiste manier te doen.
2 dagen
995,-
open-inschrijving, maatwerktraining, incompany
Bent u verantwoordelijk geworden voor een site of sitecollectie binnen SharePoint en wilt u weten hoe deze in te richten? Dan is de Basis Content Management training de juiste. U leert binnen SharePoint te navigeren, apps toe te voegen en een document management systeem in te richten.
2 dagen
995,-
open-inschrijving, maatwerktraining, incompany
Leer in de cursus SharePoint voor eindgebruiker hoe u SharePoint kunt gebruiken in uw dagelijks werk, ongeacht of het nu gebruikt wordt als communicatieplatform of documentopslag.
1 dag
335,-
open-inschrijving, maatwerktraining, incompany

Op zoek naar een cursus Office 2021 voor een groep collega's?

Bij een in-company cursus SharePoint zijn er veel meer mogelijkheden om de perfecte training voor uw medewerkers samen te stellen. Zo zijn de inhoud, duur, locatie en uitvoering zijn daarin variabel. En met een in-company cursus is de prijs nog het meest aantrekkelijk met een voordeel die kan oplopen tot ruim 60%.

pexels jopwell 2422293 1
Trainingen op verschillend niveau

De trainingen van CleverIQ Trainingen worden ingedeeld op 3 niveaus, te weten een Basis, Gevorderd of Expertniveau. Deze niveaus zijn opeenvolgend, een gevorderdencursus is dus pas goed te volgen wanneer u de basiskennis van dit onderwerp reeds beheerst.

Basis

Het basisniveau is voor iedereen geschikt. In een basiscursus worden de elementaire onderdelen van de applicatie of onderwerp behandeld. De onderwerpen uit een basiscursus zijn in principe voor elke gebruiker van de applicatie geschikt en iets wat dagelijks gebruikt zal gaan worden. Na het afronden van een basistraining is de deelnemer dan ook in staat om dagelijkse werkzaamheden in de applicatie te kunnen uitvoeren.

Gevorderd

Een training in een gevorderd niveau is geschikt voor de meer geavanceerdere gebruikers van een applicatie. In deze training worden doorgaans onderwerpen behandeld die niet iedereen binnen een organisatie zal gaan gebruiken, maar een selecte groep. Een training van het gevorderdniveau sluit aan op de basis, het is dus voor de cursist belangrijk dat hij of zij deze kennis bezit.

Expert

Een cursus op het expertniveau komt over het algemeen niet veel voor en is voor slechts een kleine groep interessant. In een expert training worden onderwerpen behandeld die zeer geavanceerd zijn en waar mogelijk wat geprogrammeerd moet gaan worden met bijvoorbeeld VBA of PowerShell.