Skip to content

Zorgeloos naar Microsoft 365

Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie zorgeloos kan overstappen naar Microsoft 365 of een nieuwe versie van Microsoft Office? 

Het succes van een implementatie ligt bij uw medewerkers

Wij ondersteunen uw organisatie in de overstap naar Microsoft 365 door exact dat te bieden wat men nodig heeft om de dagelijkse werkzaamheden voort te kunnen zetten. 
Hoe we dit doen en realiseren leest u in dit stappenplan.

Overstappen naar Microsoft 365

Uw organisatie gaat binnenkort overstappen naar Microsoft 365. Voor deze overstap moet ontzettend veel worden geregeld . Er moeten licenties worden aangeschaft, misschien wordt er geïnvesteerd in nieuwe laptops, beeldschermen of andere randapparatuur en tal van documenten en andere bestanden moeten worden nagekeken en overgezet. En dan hebben we nog niet eens benoemd wat er een tijd gaat zitten in het opzetten van de nieuwe Microsoft 365-tenant.

Maar het meeste tijd gaat misschien wel zitten in de medewerkers van uw organisatie. Uw medewerkers moeten straks gaan werken in een nieuwe digitale werkomgeving, gebaseerd op Microsoft 365. Hierin zitten veel nieuwe zaken ter bevordering van de dagelijkse werkzaamheden en wensen van de gebruiker. Er komen ontzettend veel nieuwe termen voorbij die gaan leiden tot wijzigingen in het beleid en werkprocessen. Voor uw medewerker gaat er dus behoorlijk wat veranderen, en laat nu ook net daar de sleutel tot een succesvolle introductie van Microsoft 365 zitten.

Wij zijn uw trainingsbureau om uw medewerkers zorgeloos naar Microsoft 365 te loodsen. Met een geslepen aanpak, een helder plan en de juiste mix van support en dienstverlening zorgen wij ervoor dat uw medewerkers de nieuwe digitale werkplek gaan omarmen en zonder problemen de dagelijkse werkzaamheden kunnen voortzetten. Met onze menukaart bespreken we samen met u hoe u wilt gaan overstappen naar Microsoft 365.

Overstappen naar Microsoft 365
Overstappen naar Microsoft 365
De menukaart van CleverIQ

Elke organisatie en elke overstap is in alle opzichten anders en daarmee altijd maatwerk. Variabelen als type organisatie, aantal medewerkers, huidige IT-landschap, toekomstig landschap, achtergrond van medewerkers, wijze van uitrol en doorlooptijd zijn slechts enkele voorbeelden van de factoren waarmee CleverIQ rekening houdt om uw medewerkers een zorgeloze overstap naar Microsoft 365 te bieden. En daarmee uw zorgen voor een succesvolle implementatie van Microsoft 365 weg te nemen.

CleverIQ heeft haar support uitgezet in een menukaart. Op de menukaart staan alle vormen van support die CleverIQ in een implementatietraject aanbiedt. Elke module streeft een doel na. Een enkele module is verplicht, omwille van een soepel verloop van onze dienstverlening, echter het overgrote deel wordt in overleg met u besloten of inzet hiervan en in welke mate gewenst of noodzakelijk is.
Tevens sluit de menukaart ook beter aan op wat de individu daadwerkelijk aan kennis nodig heeft om Microsoft 365 te kunnen gaan gebruiken, waarmee het past in het maatwerkconcept.

Samen stellen we uw ‘menu’ samen voor een succesvolle implementatie naar Microsoft 365.

 

Het stappenplan

CleverIQ volgt in elk implementatietraject van Microsoft 365 de volgende stappen en volgorde. In overleg met u bepalen we waar we welke werkzaamheden gaan uitvoeren om zo het beste traject voor u uit te zetten.

Projectadvies
Totale ontzorging
Helpdesk
Adoptieplan
Trainingen
Floorwalking

Klik op de onderstaande knop ‘naar het projectadvies’ wat wij verstaan onder projectadvies.

Ik wil graag een vrijblijvende afspraak

Enthousiast geworden? Plan geheel vrijblijvend een afspraak in om te horen hoe wij u een zorgeloze overstap kunnen bieden.

Direct contact?

U kunt uw vraag ook via Whatsapp aan ons stellen, stuur u bericht naar 0850 604949.

contact