Skip to content

E-learning

E-learning om uw medewerkers voor te bereiden op de nieuwe omgeving.

Soms kan het effectief zijn om e-learning in te zetten bij een implementatie van een nieuwe digitale werkomgeving. Zo kunt u iedere medewerker in zijn eigen tempo aan de nieuw aan te leren vaardigheden van Microsoft 365 laten werken.

Bij uw keuze van E-learning zullen wij u zo goed mogelijk adviseren. Om E-learning een goede bijdrage te laten zijn in de implementatie is er een goed en heldere plan van aanpak nodig. Wat willen we namelijk bereiken met e-learning? Is er begeleiding nodig in het gebruik van E-learning? Zijn onze gebruikers wel het juiste publiek voor e-learning en zijn alle risico’s voldoende in kaart?

CleverIQ heeft 2 vormen van E-learning, te weten een digitale leeromgeving met instructievideo’s en MEDIAplus.

placeholder

GKAN

GKAN is een digitale leeromgeving waar de eindgebruiker diverse instructievideo’s kan volgen in zowel Office 365 als Office 2019. Een eindgebruiker kan inloggen op de GKAN-omgeving en krijgt te zien welke instructievideo’s voor hem of haar zijn klaargezet. De video’s zijn Nederlandstalig en gaan uit van een gestandaardiseerde omgeving. 

Gemiddeld is een gebruiker 5 tot 8 uur bezig met het bekijken van de video’s, afhankelijk van het aantal geselecteerde instructievideo’s. GKAN is niet aan te passen per gebruiker, dus een ieder krijgt dezelfde videocatalogus te zien.

Mediaplus

MEDIAplus eLearning™ omvat e-learning-inhoud voor kantoorautomatisering, b.v. Excel “off-the-shelf” en op maat samen te stellen per cursist. Mediaplus wordt geleverd inclusief een platform voor het beheer van cursisten en voortgang. Dankzij MEDIAplus eLearning™ kunt u de praktische vaardigheden van uw medewerkers vaststellen en hen individuele trainingen op maat aanbieden, afhankelijk van hun behoeften en hun doelgroep. Het beheerplatform van MEDIAplus eLearning™ biedt u de mogelijkheid om grote aantallen cursisten te bedienen die elk op eigen tempo en eigen niveau kunnen leren. 

De voortgang van alle cursisten wordt geregistreerd en kan op groepsniveau maar ook 1 op 1 worden gevolgd. Met behulp van Mediaplus kunnen alle medewerkers zich scholen met dezelfde didactische kwaliteit, op welk niveau zij zich ook bevinden. Interactieve cursussen voor basis cursussen, gevorderde cursussen, maar ook cursussen op specialist of expert niveau.

placeholder