Skip to content

Instructievideo’s

Laat instructievideo’s ontwikkelen in uw eigen omgeving om medewerkers ook buiten de trainingen om op te leiden. 

Om de updatetrainingen te ondersteunen of specifieke onderwerpen verder uit te diepen kan het raadzaam zijn om meerdere instructievideo’s te maken in uw eigen omgeving. Hiermee creëert u herkenning bij uw medewerkers en biedt u ze de mogelijkheid om ook in eigen tijd kennis op te doen of – wanneer de vaardigheden toch iets zijn weggezakt – nogmaals de handelingen in eigen tempo terugkijken. 

In samenspraak met u als opdrachtgever bespreken we hoeveel instructievideo’s u wenst en welke onderwerpen moeten worden behandeld. Hierna plannen wij de momenten in om deze instructievideo’s te maken en ze van commentaar te voorzien. Alle gemaakte instructievideo’s worden eigendom van de opdrachtgever en kunnen op bijvoorbeeld op Microsoft Stream worden opgeslagen en gedistribueerd.

 

Wist u dat een reeks van instructievideo’s ook gebruikt kan worden als leerpad voor nieuwe medewerkers? Met de juiste toelichting en instructievideo’s laat u uw nieuwe collega direct kennis maken met uw digitale werkomgeving, maar ook het gehanteerde beleid en werkprocessen.